maska87 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam, sprawdzam wszystkie moje strony na: https://www.linkvendor.com/seo-tools/domain-popularity.html Wiem, że nic dziwnego, ale w google nie mam żadnego backlinku! Wrr... Kupuję od pół roku linki na PR=3 ; PR=4 i PR=5 Wszystkie backlinki są w yahoo i msn, więc coś jest chyba nie tak? Pytanie - czy po "linkowaniu" można zobaczyć jak konkurencję wyprzedzić? I co zrobić aby BackLinki pojawiły się w google? Search Engine: Google, Msn, Yahoo Order By: Url, PageRank, IP W search engine ustawiam sobie wyszukiwarkę, a w Order by ustawiam Url, dobrze robię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypcio Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 a moze to wina faz google? przyznam sie ze tez mam jedna strone gdzie BL wykazuje tylko w msn i yahoo - w google zero:/ a sprawdzales wczesniej czy tez nie wskazywalo zadnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maska87 Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Od początku nie pokazuje żadnego BackLinku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Nie sprawdzaj w google BL, nie wiem czemu google odeszło od tego polecenia ale tak już jest. Wszystkie backlinki są w yahoo i msn, więc coś jest chyba nie tak? Wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypcio Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 a jest jakis odpowiednik tego polecenia (link) w google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Nie kupuj linków, poprostu najlepiej jak skorzystasz z systemu wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Nie kupuj linków, poprostu najlepiej jak skorzystasz z systemu wymiany linków Ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maska87 Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja nie ufam linkornom itd. Nawet darmowym hostingom i aliasom nie ufam Czyli wszystko ok... no fajnie... Ale jak podnieść pozycję... Może dlatego pozycja spadła, bo stronę początkową mam (tylko jedną) i skierowanie na www.forum.xyz.pl ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOUKETTA Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Nie kupuj linków, poprostu najlepiej jak skorzystasz z systemu wymiany linkówa ja mam zamiar się skusić na kupno 1 linku PR6 za 6 dych miesięcznie, mam nadzieję , ze wartoale w google nie mam żadnego backlinku ja też nie mam, a w yahoo mam już prawie 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja też mam osobiście pytanie... Moja strona główna to tylko jedna podstrona www.mportalik.net pytanie dotyczy, czy taką stronę trudniej pozycjonuje się? Proszę o odpis... Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 a jest jakis odpowiednik tego polecenia (link) w google?Nie ma. Sprawdzaj na live.com.a ja mam zamiar się skusić na kupno 1 linku PR6 za 6 dych miesięcznie, mam nadzieję , ze warto Jak chcesz wykupić na miesiąc czasu to nie warto. Im dłużej tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 a ja mam zamiar się skusić na kupno 1 linku PR6 za 6 dych miesięcznie, mam nadzieję , ze warto Napisz pod jaką frazą pozycjonujesz bo jak nie jest trudna to za te 6 dych miesięcznie na pewno znajdziesz firmę która wypozycjonuje Ci stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Linki najlepiej sprawdzać przez konto dla webmasterów w google - jest przecież (od niedawna) zakładka "Linki" ... nie podaje co prawda PR ale to lepsze niż nic. Automatyka SIMATIC Bezpłatna sieć wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOUKETTA Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Napisz pod jaką frazą pozycjonujesz bo jak nie jest trudna to za te 6 dych miesięcznie na pewno znajdziesz firmę która wypozycjonuje Ci stronę1,480,000 wyników i ostatnio patrzę że sie pnę do góry z tygodnia na tydzień dzięki tylko katalogom, jak narazie jestem na 35 pozycjiJak chcesz wykupić na miesiąc czasu to nie warto. Im dłużej tym lepiej. tak mysle kupic itrzymac do nastepnego update, moze dostane PR5, wtedy się wymienie z paroma serwisami linkami i mysle ze bedzie git tak zastanawiam sie czy kupic lepiej link czy button z kilkoma slowami kluczowymi w alt= poprawka: w mordę mam dobry dzień, już 30. pozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 1,480,000 wyników i ostatnio patrzę że sie pnę do góry z tygodnia na tydzień dzięki tylko katalogom, jak narazie jestem na 35 pozycji Ilość wyników nie mówi zbyt wiele o trudności frazy, wpisz sobie w G "kolor zielony" wyników jest ponad 1,300,000 a ta fraza nie jest trudna pod względem pozycjonowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.