HiPiS Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Yuppiii , wylazłem z filtra i strona powraca na ładne pozycje Trwało to miesiąc. Dokładnie to 1,3 miesiąca . Strona wtedy spadła o 90 pozycji , a teraz juz jest ok , byle by tak zostało Prezenty , upominki | Bielizna damska , męska | Darmowe linki Nadchodzi nowy webwweb , DMOZ musi odejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 i tak pakowanie prezentów ważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm00f Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Gratulacje ;] Obym ja nigdy nie wpadł w filtr (jeszcze mi się to nie udało, bo linki załączam rozważnie ) java c++ linux dziennikarstwo, studia dziennikarskie, praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 gratuluje obym ja tez kiedys wyszedl - 6 miesiecy to juz troszke przydlugawo :twisted: Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 gratuluje obym ja tez kiedys wyszedl - 6 miesiecy to juz troszke przydlugawo Jak nie usuniesz przyczyny filtru to możesz czekać i czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAN Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Jak nie usuniesz przyczyny filtru to możesz czekać i czekać. To może napisz coś o przyczynach. Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Jak nie usuniesz przyczyny filtru to możesz czekać i czekać. To może napisz coś o przyczynach. przyczyna jest jedna - za duzo linków naraz a z tego co mi wiadomo linków nie mozna usuwać - to tylko zaszkodzi... Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAN Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Tyle to ja wiem. Kiedyś na tym forum za bezpieczną ilość linków uważana była suma 100-400 (było parę postów o takiej ilości), a ja myślę że to jedna z 3 prawd i to ta ostatnia czyli g... prawda. Ilość linków zależy od ilości linków konkurencji na daną frazę, jeśli przegniemy to dostaje strona karę (chodzi oczywiscie o fażę początkową życia strony) Przy odrobinie "szczęścia" stronę można załatwić nawet paroma linkami. Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.