zero3 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 normalnie za chwilę mnie coś trafi mam jakas nowoczesna klawiature na usb i w tej cholerze co jakis czas blokuje sie control albo shift... niby malo wazne ale w photoshopie arcyupierdliwe o co jej moze chodzic? mam wylaczone w windzie jakies kretynskie pieciokliki, wiec to nie to... czy te nowe modele maja jakies ukryte upierdliwe "uzytecznosci" ? chyba zaraz ja znokautuje pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 W Thinkpadach 5-krotny Shift zmienia jego działanie. Pewnie podobnie albo tak samo jest u Ciebie. Zajrzyj w opcje myszy, klawiatury, taczpada jak masz, itp, gdzieś to tam jest :] Nie zabijaj klawiatury :] Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 nic nie znalazlem, driver do klawiatury to jakis tajwanski zart dla milosnikow IE, worda i outlooka. juz nawet podejrzewalem photoshopa o jakies dziwactwa, ale to raczej nie to... pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Klawiatura Logitecha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 nie, to genius luxemate ale zapewne z tej samej manufaktury pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziem Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ostatnio podobne objawy zauważyłem u siebie. Raz klawiatura pisała tylko wielkie litery przy wyłączonym CapsLocku, pomogło dopiero klepnięcie kilka razy to w jednego, to w drugiego shifta (jakby się któryś zaciął). Innym razem przestała całkowicie reagować, pomógł restart. Moje podejrzenia padły na Vistę, dopiero od jej czasu tak się dzieje (nie istalowałem żadnych specjalnych sterowników pod klawiaturę). Może kwestia kiepskiej* ich współpracy z systemem? * - cokolwiek to znaczy... ...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere... Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Zero3, a masz przejsciowke USB->PS2? Jesli tak to podlacz za pomoca tej przejsciowki i sprawdz jak na to zareaguje winda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarzenaM Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 o co jej moze chodzic? mam wylaczone w windzie jakies kretynskie pieciokliki, wiec to nie to... czy te nowe modele maja jakies ukryte upierdliwe "uzytecznosci" ?chyba zaraz ja znokautuje Walczyłam ostatnio z myszką na bluetooth [myszka logitecha]... Całe 3 dni bo się okazało że laptop toshiba przyjmuje tylko i wyłacznie myszkę ze swoim jakże wielkim i rozbudowanym oprogramowaniem do zarządzania urządzeniami bezprzewodowymi ... to rodzaju z tych wszystkomających softów gdzie 80% użyteczności jest zupełnie zbędne Niestey próby doinstalowania sterowników osobno spełzły na niczym ... :: CU OFE :: OFE EMERYTURA :: Agent Ubezpieczeniowy Commercial Union :: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Zero3, a masz przejsciowke USB->PS2? Jesli tak to podlacz za pomoca tej przejsciowki i sprawdz jak na to zareaguje winda. mam, probowalem oczywiscie i to samo. co ciekawe nie jestem w stanie uzyskac zblokowania klawisza nieprzypadkowo - probuje roznych kombinacji i nic to sie wlacza samoistnie podczas pracy w PS, ale nie wiem jaka kombinacja to wywoluje. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Sprawdź może jak pod linuchem będzie się zachowywała //edit ctrl Z dla każdego Chciałbyś Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 ctrl Z dla każdego Chciałbyś każdy by chciał pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Nic się nie przejmuj Tomek, u mnie w firmie ktoś miał mądry pomysł żeby do nowego stanowiska kupić bezprzewodową myszkę i klawiaturę i piąty dzień (na 5 dni funkcjonowania sprzętu), kobita zapomina odłożyć na podstawkę myszkę po zakończeniu pracy, żeby się ładowała. nie, to genius luxemate ale zapewne z tej samej manufaktury I po 0.39$ Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 kiedys nazywalo sie to autofire Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfaho Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 A może to sterownik do karty graficznej ma jakieś swoje dziwne skróty? -- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars -- sfah - a to moje... -- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 kiedys nazywalo sie to autofire o widzisz! to mi przypomniało, że dawno nie machnąłem partyjki w bzflag może ustawimy jakąś bitwę? pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.