luman Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 być może tylko że zwykle jak patrzyłem za ile mi liczyli ojro to było porównywalne z tym co tabela nbp danego dnia ... akurat może za każdym razem tak trafiałem a teraz dłuższy czas ojro było niżej a od kilku dni dopiero w górę i załapaliśmy się na niższy kurs... a szkoda ... nic czekam co mi babka powie z banku ... Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrium Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 no koniecznie... dwa i trzy miesiące temu otrzymaliśmy wypłaty po znacznie wyższym kursie ... więc jakaś równowaga musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 mbank zawitał po kursie 3,92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) widzę że wszystkim po 3,92 policzyło a ja już zacierałem rączki i liczyłem po 4,13-4,15 troszkę off topic ale, jak to jest z przelewem kwoty za adsense wyszukiwanie, bo właśnie tak patrzę i przelew jest o tą kwotę mniejszy ? ee nawet nie o tą kwotę tylko o jakieś kilka ojro mniej nic już nie kumam ... Edytowane 26 Maja 2010 przez luman Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Za wyszukiwarkę masz wliczone do normalnych reklam, nie bój się, oszukany na pewno nie zostałeś Jakie sumy niby Ci się nie zgadzają? kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) na głównej adsense daje ile zarobił mi kwiecień, wyskakuje mi kwota która jest o niecałe 3 ojro mniejsza niż przelew z kwietnia .... Edytowane 26 Maja 2010 przez luman Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 a czy przypadkiem nie jest tak, że GA wypłaca nam z polskiego konta i sam dokonuje w swoim systemie przewalutowania wg. uznanego kursu?Zobaczcie kto jest nadawcą... Oczywiscie ze tak jest. Macie racje dzwoniła do mnie babka z banku google samo nas zrobiło w H... i dało po kursie zaniżonym Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 3.92 , myslalem ze dwie dyszki na piwko będzie dzisiaj ehh barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcio15 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłasza się kolejny, który dostał po kursie 3,92 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Chyba wszyscy dostali po 3,92... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaroc Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Chyba wszyscy dostali po 3,92... Dolar przyszedł dziś po kursie 3,3029 Nie żałujecie przejścia na euro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 i tak z czasem trzeba będzie przejść na eurasa to jak gra na giełdzie, raz lepiej raz gorzej Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Nie zaglądałem do tego tematu nigdy ale po dzisiejszej wypłacie coś mnie tchnęło by tu zajrzeć i widzę że macie podobnie łączę się z Wami w bólu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Trzeba bylo wstrzymac wyplate A swoja droga, ile musieliscie zarobic tysiecy ojro, zeby bylo to odczuwalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 my mamy inny przelicznik Ilość możliwych do rejestracji domen, to 20zł robi różnice, to 2 domeny i X subdomen i zoba ile punktów e-weba i innych systemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi