melepl Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Nie, jeszcze nie było pip'a w pln Dzisiaj będzie pewnie wieczorem Skoro wczoraj wieczorem nie było PIP dla PLN to pewnie będzie dziś wieczorem a kasa jutro bądź w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bingo.pl Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Po ostatnich kwietniowych zawirowaniach ( PIP w niedziele),obstawiam że będzie dziś wieczorem. Edytowane 22 Lipca 2013 przez bingo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja tez myślę że będzie dzisiaj wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A jednak nie było wysyłki kasiorki.... Coś się opóźniają... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A u mnie zamiast PIP-u to 22 lipca odjeli kaskę za nieprawidłowy ruch. hehe. Pipu nadal nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A co do odejmowania, to wczoraj również trochę mi poodejmowali... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 U mnie co miesiąc odejmują kilka zł Coś ten PIP spóźnia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bingo.pl Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Trwa realizacja płatności automatycznej..........polecenie zapłaty. Edytowane 23 Lipca 2013 przez bingo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Trwa realizacja płatności automatycznej..........polecenie zapłaty. Potwierdzam, kasa jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plejer Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja wciąż nie mam ktoś też nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo84 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 też nic i brak maila ale spokojnie trzeba poczekać /konto w zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Szykuje się kwietniowa akcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo84 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Szykuje się kwietniowa akcja? też już o tym pomyślałem trzeba przestać się nastawiać na konkretną datę z przelewem... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Trwa realizacja płatności automatycznej..........polecenie zapłaty. Potwierdzam, kasa jutro. U mnie w płatnościach również widnieje realizacji płatności z datą 22 lipca - co ciekawe wtedy zawsze znikała kwota z bieżącego salda a obecnie nadal jest - oczywiście przelewu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A u mnie cisza... nic się nie dzieje... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi