ftp Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Tej kasy nie będzie dzisiaj. Nie ma na co liczyć. Obstawiam 8 maja jako pierwszy możliwy termin. Teraz będą same wolne i święta i nikt tego nie obsłuży w polskim banku. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez ftp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Poniedziałek, wtorek i czwartek też ludzie pracują.. Pzdr. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 EFT może iść do 10 dni, czyli akurat na majówkę wypada. W poniedziałek się za to wezmą, we wtorek dokończą, w środę 8 dostaniemy przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) niestety też mam złe przeczucia i raczej wątpię, żeby dzisiaj przelewy dotarły - nie ukrywam, że jestem rozczarowany tempem wypłat w tym miesiącu Przed chwilą na forum AdSense wypowiedział się Konrad z zespołu AdSense Witam, specjaliści z zespołu płatności to monitorują. Oczywiście rozumiem, że wolelibyście już mieć te środki na waszych kontach. Ja też bym wolał na waszym miejscu. Na razie nasze wewnętrzne systemy nie wskazują jednoznacznie na jakiś błąd. 10 dni minie dopiero pod koniec kwietnia. Mam nadzieję, że pieniążki wpłyną niebawem. Z góry dziękuję za waszą wyrozumiałość i pozdrawiam, Konrad Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez melepl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) czyli typowe: ble ble. BO ta odpowiedź absolutnie niczego nie wyjaśnia. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez ftp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frogilla Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Masz link do tej wypowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Moim zdaniem płatności zostały utworzone w dziale finansowym,a nastepnie przekazane do działu "kontroli i jakości:)". Jeżeli ja "stary wydawca z 6 letnim stażem" dostaje ostrzezenie, dzien po otrzymaniu PIP, to coś musi być na rzeczy. Moim zdaniem, miesiąc temu kontrolowali strony ,które nie przeszły na PLN ,a teraz to samo robią ze stronami,które przeszły na PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Macie nauczkę, że nie planuje się wydatków jeżeli nie ma się kasy w ręce Google jest na tyle nieprzewidywalną firmą, że najlepiej zakładać, że dzień przed wypłatą dostaniecie bana i nie będzie wypłaty. Tak jest najlepiej Oni się wywiązują ze swojej umowy. Mają wyznaczony termin i w nim się mają zmieścić. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Moim zdaniem płatności zostały utworzone w dziale finansowym,a nastepnie przekazane do działu "kontroli i jakości:)". Jeżeli ja "stary wydawca z 6 letnim stażem" dostaje ostrzezenie, dzien po otrzymaniu PIP, to coś musi być na rzeczy. Moim zdaniem, miesiąc temu kontrolowali strony ,które nie przeszły na PLN ,a teraz to samo robią ze stronami,które przeszły na PLN Według mnie ta teoria jest raczej błędna gdyż problem z brakiem płatności za marzec występuje nie tylko w Polsce na co wskazują tematy na anglojęzycznym forum AdSense https://productforums...nts/yNWwWk4QW7Q https://productforums...nts/iK1Mizv3cUg https://productforums...nts/0RTCKR6G9t8 ...więc nie wiem, ale chyba coś musi być na rzeczy... edit// wypowiedź Konrada z AdSense jest w tym wątku https://productforums... edit2// Minęła godzina 12:15 mBank - przelewu oczywiście brak idąc tropem 10 dni roboczych graniczny termin wypłaty to 7 Maja jeśli dobrze policzyłem - wiem, wiem regulamin regulamin ale mimo wszystko jeśli dotychczas wypłaty były w ciągu 1-2 dni roboczych i było to standardem to obecne zachowanie i zasłanianie się regulaminem jest co najmniej przykre. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez melepl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Napisane jest w regulaminie ze zazwyczaj jest to 4-10 dni. To nie jest gwarancja tego ze w ciągu 10 dni dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Napisane jest w regulaminie ze zazwyczaj jest to 4-10 dni. To nie jest gwarancja tego ze w ciągu 10 dni dostaniesz. To prawda, tym zazwyczaj dają sobie furtkę na wypadek awarii... p.s. mBank - 12:30 brak przelewu także raczej już nie liczę na wpływ dziś Według mnie coś się wydarzyło ale duże G nic o tym nie wspomina bo pewnie wyrobi się z odkręceniem sytuacji w regulaminowych 10 dniach....ehhh Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez melepl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multipasko Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ktoś czeka na przelew 5-cyfrowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ktoś czeka na przelew 5-cyfrowy ? ...owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Coś było ostatnio o tym, że Google powinno płacić większe podatki. Pewnie właśnie znalazło środki EDIT: BPH nie ma... Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez arczer Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faraday Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 5-cyfrowy zaksięgowany, konto w EUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi