melepl Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Kasa po weekendzie majowym to dobre rozwiązanie, przynajmniej nie rozpłynie się podczas majówki Weź to powiedz mojej byłej żonie co jej kasę jestem winien. padłem hahaa Ty się nie śmiej, ona co sesja to mnie na skype pytała czy kasa mi już weszła na konto. W końcu dałem jej linka do tego wątku niech sama sprawdza, bo po dwóch dniach czekania na kasę przestała mi wierzyć masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie na darmo mówią żeby się nie żenić Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Hermit90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-strefa Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Weź to powiedz mojej byłej żonie co jej kasę jestem winien. Jak kocha to poczeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Weź to powiedz mojej byłej żonie co jej kasę jestem winien. Jak kocha to poczeka no szczególnie, że to była żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomenyDoKupienia.pl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Sobie jakieś jaja robią. Potwierdzenie wykonania zapłaty wysłane 3 dni temu, pokwitowanie płatności wystawione z wyraźnym zapisem ( Data płatności 21 kwi 2013). Tymczasem pieniędzy brak. Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez DomenyDoKupienia.pl GRYFON.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 to jak ona tak czeka to od początku, cały czas wola kasę Może też jedzie na grilla? Potrzebuje na rozpałkę i waciki, wydaje mi się że będą 27 i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Sobie jakieś jaja robią. Potwierdzenie wykonania zapłaty wysłane 3 dni temu, pokwitowanie płatności wystawione z wyraźnym zapisem ( Data płatności 21 kwi 2013). Tymczasem pieniędzy brak. Jaja jak jaja - generalnie wszystko zgodnie z regulaminem Płatności EFT: powinny pojawić się na wskazanym koncie bankowym w ciągu 4-10 dni. To my się ostatnio przyzwyczailiśmy do szybkich przelewów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Sobie jakieś jaja robią. Potwierdzenie wykonania zapłaty wysłane 3 dni temu, pokwitowanie płatności wystawione z wyraźnym zapisem ( Data płatności 21 kwi 2013). Tymczasem pieniędzy brak. Jaja jak jaja - generalnie wszystko zgodnie z regulaminem Płatności EFT: powinny pojawić się na wskazanym koncie bankowym w ciągu 4-10 dni. To my się ostatnio przyzwyczailiśmy do szybkich przelewów A co z tymi, którzy pisali w poniedziałek że dostali kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter77 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Sobie jakieś jaja robią. Potwierdzenie wykonania zapłaty wysłane 3 dni temu, pokwitowanie płatności wystawione z wyraźnym zapisem ( Data płatności 21 kwi 2013). Tymczasem pieniędzy brak. Jaja jak jaja - generalnie wszystko zgodnie z regulaminem Płatności EFT: powinny pojawić się na wskazanym koncie bankowym w ciągu 4-10 dni. To my się ostatnio przyzwyczailiśmy do szybkich przelewów A co z tymi, którzy pisali w poniedziałek że dostali kasę? to pewnie ci, którzy księgują przelewy w mBanku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 rwa. dalej nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Sobie jakieś jaja robią. Potwierdzenie wykonania zapłaty wysłane 3 dni temu, pokwitowanie płatności wystawione z wyraźnym zapisem ( Data płatności 21 kwi 2013). Tymczasem pieniędzy brak. Jaja jak jaja - generalnie wszystko zgodnie z regulaminem Płatności EFT: powinny pojawić się na wskazanym koncie bankowym w ciągu 4-10 dni. To my się ostatnio przyzwyczailiśmy do szybkich przelewów A co z tymi, którzy pisali w poniedziałek że dostali kasę? to pewnie ci, którzy księgują przelewy w mBanku ;-) ja też mam mBank i niestety przelewu brak więc ta teoria jest błędna 12:02 - mBank przelewu brak edit// 12:15 - mBank nadal nic.... 12:30 - mBank nadal nic...więc czekamy na kolejną sesję przychodzącą o 15:00 Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez melepl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorkos Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) to już nie jest śmieszne tylko mbank czeka czy nikt jeszcze przelewu nie dostał ? Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez lorkos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo84 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 w ipko też nie mam, a płatność niby 21.04.2013 )) lepiej jakby tego maila nie wysłali, tak to standardowo by się czekało 24-26 każdego miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqriusz182 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 W dalszym ciągu mbank nie ?? Czy tylko u mnie? Randki Ogłoszenia Lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorkos Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 mbank czeka ,kolejna szansa po 15... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi