Hitynaczasie.net Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A ja jeszcze pipa nie mam ide do sasiadki porzyczyc na piwo i papierosy na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidsss Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) 3,10 dobrze by bylo ;-) Dostaniemy kasiorke kursem około 2,93 ;] Edytowane 28 Października 2008 przez davidsss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Kasa już na koncie Kurs w mbanku 2,79 :/ Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Kasa już na koncie Kurs w mbanku 2,79 :/ prowokacja skuteczna na tyle, że sprawdziłem stan konta w mbanku na szczęście to tylko prowokacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Fajnie że jutro już kasa będzie katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 PiPa jest ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adsensowicz Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Niech Wam będzie to PWT Na początek polecam TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Do mnie tez przyszla kasa, w nocy byl listonosz, po kursie 8.54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 no to niezły kurs miałeś a tak w ogóle to dolar już po 2,80... jeśli wypłata byłaby jednak po te 3,10 lub nawet 3 zł to będzie sytuacja wyjątkowa - google idealnie wstrzeliłoby się z wypłatami tak, aby polscy adsensowicze zarobili jak najwięcej w złotówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Trzeba zauwazyc, ze teraz roznice w kursie dolara są wyjątkowe duze i nawet przecietny adsensowicz (~200$) moze to odczuc zawsze na jakis dodatkowy hosting, kilkanascie nowych domen bedzie, czy kilkanascie browarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 nawet przy 100 dolcach juz odczuje;] a jak ktoś zarabia np z 5k USD, a są napewno wśród forumowiczów i tacy to zamiast 10k zł mają 15k... za ten bonus już pare beczek piwa będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Duzo osob tez trzymalo stare wyplaty, zapewne teraz je uruchomili, czekam tylko az sie ujawnia z danymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk23 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Inteligo - kaska jest Kurs: 3,01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Dokładnie, bardzo ładny kurs, ktoś wie z którego dnia? Na pewno nie z 1 A tak dla porównania, kursy wypłat od stycznia: Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 jak 3.01 jest kurs (nie wiem bo do mbanku jeszcze nie doszło) to znaczy, że wypłata jest po kursie mniej wiecej średnim z dwóch dwi przed wypłatą, czyli w tym przypadku 27 i 28.10 i średnia z tych dwóch. nie jest to przeliczane po kursie NBP napewno, obstawiałbym jednak 2 dni przed wypłatą kurs (NBP był 3.08) niemniej jednak jak dla mnie to pierwsza wypłata w historii mojego udziału w adsense po kursie ponad 3 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi