dave84 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Sorry za OT: czy na forum jest zły czas ustawiony, czy to ja pomyliłem strefy? Dobry, GMT +1 kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 W E już na koncie kasa jest, więc i w $ powinni się wyrobić do piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosquito_sa Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) 15 października przeszedłem na €, i w zakładce "Przychody i podsumowanie płatności" z ostatnich 3-mc pokazuje "Przychody przeniesione z poprzednich miesięcy 0,00 €". Czy otrzymam w tym miesiącu w dolarach, czy za € ? Czy wogóle otrzymam w tym miesiącu wypłatę ? Edytowane 28 Października 2009 przez mosquito_sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrium Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 powinienes dostac platnosc w dolarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Jak myślicie ? Przed świętami przelew będzie ? Mowa o tych rozliczanych w $. Oby sie udało.... Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaroc Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Jak myślicie ? Przed świętami przelew będzie ? Mowa o tych rozliczanych w $. Oby sie udało.... Ja tam bym się nie śpieszył, bo każdy kolejny dzień działa na naszą korzyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 W piątek PIP'a a w poniedziałek kasa akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joqrom Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 W piątek PIP'a a w poniedziałek kasa Jeszcze nigdy nie było tak, żeby kasa przyszła na początku kolejnego miesiąca tak jak piszesz. Według mnie PIP ($) będzie dziś w nocy lub jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor_in Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Jest PIP. Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane. Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze. Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Pewnie Ci w euro mają. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ci z € wypłatę mieli już wczoraj na koncie, PIP pojawił się we wtorek, środa ok. 12:30 kasa w mBanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 tObi u mnie też nie ma ( mam w $ ) pewnie jutro albo dziś dojdzie:) czekają aż dolar spadnie hehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 dziś wieczorem PiP jutro kasa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No i jest pip dla tych co mają w $ kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Elo Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 ja narazie nei mam - mbank. jutor bedzie z rana ? seo is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi