melepl Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Może przestawiłeś datę płatności po pijaku? jak piję to nawet na wszelki wypadek nie wchodzę na swoje serwisy, żeby przypadkiem nic nie kliknąć ps. nadal brak pip, realizacji widocznej na koncie, brak przelewu, konto w PLN - ehh Edytowane 25 Września 2013 przez melepl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bukłak Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Mam PIP dla €. Kasa w mBank pewnie jutro o 15.00. Pozdrawiam Strzał w dziesiątkę. Do zobaczenia za miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik89 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 czasami się dziwię, kiedyś na adwords w 2004-2007(początki). Dało się zarobić, stawki były super . Można było pokombinować z obrazkami obok reklam, ewentualnie w iframe aby frazy był zagraniczne jak "cancer". Że teraz da się na tym jeszcze zarobić Jak to wygląda u Was z zarobkami 1 strona = ile PLN? Mam 2 strony, ale głównie reklamuję na nich lekarzy czy kancelarie adwokackie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bukłak Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 To raczej nie jest temat o zarobkach. Tutaj trzeba przede wszystkim płakać, że nie mam przelewu Druga sprawa, że rozpiętość zarobków to od kilku złotówek miesięcznie do kilkudziesięciu tysięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ha a u mnie nadal brak realizacji widocznej w szczegółach płatności, brak PIP, przelewu również - konto w PLN Ciekawe czy tylko ja jestem taki wyjątkowy czy ktoś też z kontem PLN jeszcze czeka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmike Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 melepl ta sama sytuacja Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 otrzymałem odpowiedź od supportu AS, że faktycznie wystąpił problem na pewnej ilości kont z wypłatami - problem jest diagnozowany i wypłaty powinny nastąpić w ciągu 3-5 dni...pozostaje cierpliwie czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Baraniak Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No to widzimy się znowu... Jak myślicie? PIP dla PLN bardziej jutro czy pojutrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Obstawiam 23 Październik PIP dla pln wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 PIP wg mnie będzie dziś wieczorem - kasa jutro lub po jutrze no chyba, że znów będzie jakiś error jak w ostatnim miechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plejer Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 U mnie dzisiaj PIP od rana . Konto w PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adsensowicz Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 U mnie o dziwo już pieniążki na koncie, pomimo, że nie zostały jeszcze zdjęte z salda. Także radzę sprawdzić, by nie spóźnić się z zaksięgowaniem Na początek polecam TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 U mnie o dziwo już pieniążki na koncie, pomimo, że nie zostały jeszcze zdjęte z salda. Także radzę sprawdzić, by nie spóźnić się z zaksięgowaniem U mnie identyczna sytuacja. Kasa już jest na koncie w mbanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 u mnie trwa realizacja w płatnościach - kasa na saldzie nadal jest - brak na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiak087 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ja też już mam kasę (BZ WBK). Kwota jeszcze widnieje na koncie adsense. Takie pomyłki mogą im się zdarzać częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi