sniegunto Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 No to może dzisiaj ukaże się naszym oczom PIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wskoczył PIP w €. Kasa po weekendzie (?). ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Ja miałem PIP 23 Maja w PLN kasę dostałem wczoraj Edytowane 25 Maja 2013 przez sniegunto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 PIP w EURO też dosyć szybko wskoczył. kasa pewnie w poniedziałek lub wtorek Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Euraski weszły na ING po 11 Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam. Mbank również wszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 21 pip ? Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 21 pip ? raczej tak - jeśli nie będzie żadnej wtopy jak dwa miesiące temu kasa na koncie w poniedziałek 24 powinna być...oczywiście chodzi o konta PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja obstawiam PIP 24 Czerwca, kasa 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja obstawiam PIP 24 Czerwca, kasa 25 Dla Euro moze i tak, ale dla złotówek powinno być 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Chyba będzie później przelew w tym miesiącu bo Google zainwestowało w grę.. 1 Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jaką ? Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 wejdź na konto AS i najedź w lewym dolnym rogu okna na banner 10 lecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniegunto Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 No to czekamy dziś na PIP w pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Czekamy z reguły jest między 22 a 00:00 u mnie edit// w historii płatności widzę, że już płatność jest realizowana mail jeszcze nie dotarł ale to pewnie kwestia chwili Edytowane 21 Czerwca 2013 przez melepl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi