OceanFire Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Przecież kurs euro i tak jest z miesiąca poprzedniego brany pod uwagę. Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 PIP w piątek, kasa w poniedziałek Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Obstawiam na 24, kasiurka 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor535 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jeśli mam Następna płatność Data realizacji: 31 sty 2013 to wypłata będzie dopiero po 31 czy tak jak mówicie okolice 25? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seowin Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Czyli, że do 31 wypłacą kasę, ale zazwyczaj jest parę dni wcześniej, w grudniu była 21 grudnia, ale spowodowane było to świętami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 W lutym 2012 też pisali, że kasa będzie chyba 30go, a miesiąc miał 29 dni Nie obraziłbym się na czwartkowy PIP i piątkową kasę, ale w grudniu była wypłata wcześniej niż się spodziewaliśmy to teraz wcześniej nie będzie Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 PIP juz w : UK, Kanadzie, US, Pakistanie, Indiach, Egipcie, Lithuanii, Maroko, wiec powinno dzis wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Mam nadzieje, ze wejdzie dzisiaj, a nie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Musi dzisiaj być, przydało by się trochę $$ po tych pingwinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Pierwszy! PIP A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiaSz Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 U mnie jeszcze nie ma. Kurs angielskiego <-- za darmo! :-) English lernen online CAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokowski Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) U mnie jest już PIP Edytowane 24 Stycznia 2013 przez bokowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 PIPik ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazzaq Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 PIP ) https://tobias-hanhart.de/ https://www.hildesheimfirma.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 U mnie też pojawił się PIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi