bobek358 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Pewnie około 11 skoro rano była już płatność wydana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 No mBank już jest.. A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Bre Bank już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronuś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 prawie trafiłeś kurs wynosi 4,121. Czyli nie jest źle Tu akurat nie ma wiele do trafiania. Patrzysz na kurs NBP z ostatnich dni miesiąca i różnica kursowa jest rzędu max kilku groszy. Na wypłatę wrześniową wyznacznikiem będzie kurs z 29 sierpnia. Bronuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer22 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Czy weszła wam już kasa w PKO BP? To nie prawda, że przeprowadzki bywają ciężkie i męczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek358 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No pewnie że tak już wczoraj w południe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Tu akurat nie ma wiele do trafiania. Patrzysz na kurs NBP z ostatnich dni miesiąca i różnica kursowa jest rzędu max kilku groszy. Na wypłatę wrześniową wyznacznikiem będzie kurs z 29 sierpnia. w stosunku do wczoraj euro podskoczyło o 1,2% i wynosi 4,16 zł i mam rozumieć mniej wiecej takiego kursu można się spodziewać przy wrześniowym przelewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronuś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) w stosunku do wczoraj euro podskoczyło o 1,2% i wynosi 4,16 zł i mam rozumieć mniej wiecej takiego kursu można się spodziewać przy wrześniowym przelewie. Wg mnie tak - swojego czasu porównywałem kursy wypłat Google z kursami tabeli A NBP i różnice nie przekraczały kilku groszy. NBP w dniu 29 sierpnia podaje kurs średni 4,1540 . Dla porównania kurs NBP z 27 lipca wynosił 4,1459 a Adsense przy sierpniowej wypłacie 4,121. Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez Bronuś Bronuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.michalski Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Oni i tak trochę zaniżają. Jeszcze nie zdarzyło mi się dostać więcej, niż sobie obliczyłem. A nie możliwe, żeby przy każdej wypłacie kurs Euro spadał w dniu wypłaty na chwilę ^^ serwery minecraft minecraft server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Tylko czy robi komuś różnicę te 1 zł ? Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.michalski Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Tylko czy robi komuś różnicę te 1 zł ? Na chwilę obecną nie ( przynajmniej dla mnie ) ale policz sobie jaki będzie ułamek tego procenta jak ktoś z adsense zarabia np 1000euro / dzień Choć w sumie masz rację, dla osoby która zarabia 30k E/mc 0.5% nie zrobi różnicy, i tak sobie kupi nowy samochód i tak Ale... nie zmienia to faktu, że G sobie na tym nabija dodatkową kaskę Edytowane 12 Września 2012 przez m.michalski serwery minecraft minecraft server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Skąd tak dobrze wiesz, że google nabija na tym kasę? Moga być różne wytłumaczenia - np korekta w adwords u reklamodawcy po rozpatrzeniu nieprawidłowości, które to rozpatrzenie może trwać całkiem długo i zostać uwzględnione na koniec miesiąca. chyba, że pracujesz w googlu i wiesz, że nabijają kiesę to przepraszam Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.michalski Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Skąd tak dobrze wiesz, że google nabija na tym kasę? Moga być różne wytłumaczenia - np korekta w adwords u reklamodawcy po rozpatrzeniu nieprawidłowości, które to rozpatrzenie może trwać całkiem długo i zostać uwzględnione na koniec miesiąca. chyba, że pracujesz w googlu i wiesz, że nabijają kiesę to przepraszam Nie no, nie pracuję w Google, i nie wiem że G nabija kasę. Twoje argumenty są trafne, niemniej jednak jest to irytujące. serwery minecraft minecraft server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Wtorek ? Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 @re up Ja już dostałem Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi