Skocz do zawartości

Dodam Twoją stronę do katalogów - tanio

maska87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dodaję własną stronę do katalogów (https://www.katalogiseo.info/) już od ok miesiąca. Jeżeli chcesz to mogę dodawać twoją (najlepiej tematyka, która znajduje się w hobby, rozrywce itp.) za drobną opłatę (napisz PW z oferowaną ceną). Osobiście dodaję (stronę rano) do ok 8-10 katalogów dziennie do jednej lub dwóch kategorii (moderowane i niemoderowane). Pod koniec miesiąca wysłałbym do ciebie listę katalogów do których dodałem. Katalogi będę sam wybierał, ponieważ chcę twoją stronę dodawać z moją. Płatne co miesiąc, najlepiej przed dodawaniem jakąś kwotę wpłacić, abym nie został oszukany, bo już raz tak było. Rozpatrzę tylko dwie oferty cena do uzgodnienia - około 15-20 zł za miesiąc. Ja tylko dodaję, ty musisz podesłać opis itd.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności