Skocz do zawartości

Linkowanie z zaplecz

karol.marty

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam stronke, którą pozycjonuje na nazwy produktów np. "Logitech g600" itp. a nie na nazwy kategorii. Strona jest w kilkunastu językach. Mam też do dyspozycji kilkanacie zaplecz, gdzie też są wersje językowe. Pytanie brzmi jak według was najlepiej z nich linkować? Wrzucić na stronę główną lub do menu/stopki link z EMA do jednego produktu i na 1 zaplecze 1 produkt? A może lepiej w artykułach linki umieszczać? I też jeżeli zaplecze jest w kilku językach, to na każdym języku dodać ten link do odpowiedniej wersji językowej? Czy tylko linku do 1 języka użyć z 1 zaplecza? A może macie jakieś inne pomysły? Z góry dzięki za podpowiedzi.

Nie mam dużego doświadczenia w temacie. Ja osobiście robię to tak by wyglądało naturalnie - czytaj bez większego schematu.

Gotowej odpowiedzi zapewne nie dostaniesz i się nie dziwię.

Typowa odpowiedź na forum jaką możesz dostać to: testuj, testuj, testuj.

Inaczej, wprowadź pomysł i powoli weryfikuj jego elementy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności