n0p Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam, mam nadzieje, ze "wyjde stad z dobrym humorem" pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Pozdrowionka pozdrowionka. W słownik ortograficzny nie inwestujemy. Pozdrowionka "Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III. Gido.pl Must.pl Kokai.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0p Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 jestem po wypadku i uszkodzeniu kregoslupa, mam niedowlad i nie zawsze mi sie wcisnie klawisz, a poza tym mam klawiature za 45 pln bo na drozsza mnie nie stac, wiec kolego jak bys musial inwestowac 2,4 klocka w rehabilitacje nie mial bys slownika i kupe innych powazniejszych zmartwien. Zreszta nie mam sie co denerwowac, sam napisales zdanie nie trzymajace skladni w tym brak znakow interpunkcyjnych ZNAKI INTERPUNKCYJNE. >>. ZNAKI ODDZIELAJĄCE. UWAGI OGÓLNE · >>. PODSTAWOWA FUNKCJA KROPKI · >>. INNE ZASTOSOWANIA KROPKI · >>. POMIJANIE KROPKI ... pozrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubap10 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 widzisz szczepan i po co sie czepiac, nOp szybkiego powrotu do zdrowia olejki cbd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0p Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 dziekuje kubap10, wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witaj! jw. szybkiego powrotu do zdrowia Polecam jako darmowy słownik ściągnąć opere ( opera.com ) i dodać własny skrypt JS do sprawdzania do pobrania: https://my.opera.com/Sombria/blog/userjs-orangoo-spell-check Używam i jestem bardzo zadowolony Wyskakuje mała ikonka pod formularzem klikam i sprawdza szybko poprawność ;p A posty wyglądają o niebo lepiej ;p Miłej lektury PiO Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziem Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witaj! Wiesz, jak to jest, często im więcej wiesz, tym gorszy masz humor. Niewiedza jest niekiedy błogosławieństwem. Przy dobrych chęciach, znajdziesz tu sporo wiedzy, zatem z tym humorem różnie być może... ...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere... Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0p Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Dzieki chlopaki, jednak to mit co czsem do mnie dochodzilo, ze tu jest [...].. a jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.