mf Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Od pewnego czasu zauważyłem zmianę ceny za konwersję zgłoszenia AdSense ze 100$ na 5$, nie wiem czy tylko u mnie tak jest? Styczeń: Google AdSense x x% x 9 US$ 45,00 Grudzień: Google AdSense x x% x 11 US$ 1100,00 Z regulaminu: AdSense: gdy użytkownik skierowany przez Ciebie do programu AdSense zarobi 100 USD w ciągu 180 dni, na Twoje konto AdSense wpłynie kwota 100 USD. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.J. Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Mam to samo. Też wczoraj dostałem $5 za konwersję na skierowaniu na Adsense. Ucząc się języków obcych zaopatruj się w odpowiednie podręczniki. Księgarnia lingwistyczna zaprasza do zakupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Może te 5$ jest za wejście do programu a 100$ gdy nowy zarobi 100$? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelcyn Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Mi też wczoraj wpadło 5$ Darmowe programy | Forum dla programistów i webmasterów | Wypłacalne programy partnerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 te 5 USd z pewnością jest za coś innego - bo jakby mi 100 w takim tempie wpadały .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mendax Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 https://www.jensense.com/archives/2007/02/a..._increas_1.html w sumie zmiana zdecydowanie na lepsze:) Fabryka Spamu - mój SEO-blog Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ale nie jest napisane jednak, jak to jest rozliczane... Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 https://www.problogger.net/archives/2007/02...-tiered-system/ User sie rejestruje i zarabia pierwsze 5$ to dostajesz 5$ User w ciągu 180 dni zarobi 100$ to dostajesz 250$ Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 O kurde, dobre! Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubap10 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 fajna sprawa teraz z tym... olejki cbd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mendax Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 prosze Panstwa, czas przeprosic sie z tymi poleceniami... za oficjalnym blogiem AS: AdSense Referrals: * When a publisher who signed up for Google AdSense through your referral earns their first $5 within 180 days of sign-up, you will be credited with $5. * When that same publisher earns $100 within 180 days of sign-up and is eligible for payment, you will be credited with an additional $250. * If, in any 180-day period, you refer 25 publishers who each earn more than $100 within 180 days of their respective sign-ups and are all eligible for payout, you will be awarded a $2,000 bonus (bonus payouts are limited to 1 per year). AdWords Referrals: * When an advertiser you refer spends $5 within 90 days of sign-up (in addition to the $5 sign-up fee) you will be credited with $5. * When that same advertiser spends $100 within 90 days of sign-up, you will be credited with an additional $40. * If, in any 180 day period, you refer 20 advertisers who each spend more than $100 within 90 days of their respective sign-ups, you will be awarded a $600 bonus (bonus payments are limited to 1 per year). Fabryka Spamu - mój SEO-blog Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow_no Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 O jak pięknie teraz wyglądają dzienne zarobki... )))) Sklep VATS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cholew Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ciekawe czy komus uda sie zgarnac 2000$ https://smiechowo.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Tak. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalJ Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 A za co dają te 2000zł, bo tam nie bardzo rozumiem co jest napisane:) Prowadź sportowy tryb życia. Najważniejsza jest motywacja do treningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.