zecke Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam. Mam takie pytanko, czy można dostać filtra nawet na frazy, na które się niepozycjonowało? Ostatnio doświadczyłem czegoś takiego bardzo boleśnie dlatego się zastanawiam. Dzięki za odp i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 to jest dobre to zacznij pozycjonowac zeby sei znalesc w SERPach Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 przykłady ! konkrety ! domeny ! może masz sandboxa - taki "filterek na wsio" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie było Cię w top1000 i nagle doszedłeś do wniosku, że to filtr? Wymagamy szczegółów, informacji, chociaż 5% użycia inteligencji przy tego typu tematach. Jak się zastanowisz to wróć i napisz porządnie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Przykład? Moja strona www.execute.pl Dostała filtry na wszystkie interesujące mnie frazy np. "robienie stron" "tanie strony" "tworzenie stron"... (Na te 2 pierwsze frazy od dłuższego czasu nie pozycjownowałem) Co ciekawe filtr nie obejmuje jedynie frazy "projektowanie stron" a może to jedynie kwestia czasu, kiedy dostanę filtra i na tą frazę... Pozdrawiam Ps. Tylko jak sprawdzić czy jest się w top 1000 ? Moje narzędzia sprawdzają tylko do top 500... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Co znaczy od dłuższego czasu, tydzień, miesiąc rok? Z jakich pozycji spadła, jeżeli liczysz na odpowiedź bądź bardziej konkretny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Sytuacja trwa od około 2 tyg. Fraza "tworzenie stron" 40-50 miejsce, "robienie stron" top 5. "Projektowanie stron" - miejsce ok 100. Nie ukrywam, że dodawałem dość dużą liczbę linków z zagranicznych blogów itp, ale myślałem że ewentualny filtr przytrafi się tylko pozycjonowanym frazom. Być może to też sprawka tego updatu który teraz trwa, sam nie wiem... Teraz staram się być najbardziej konkretny jak umiem Ps. Sprawdziłem ręcznie np dla frazy "tworzenie stron flash" byłem na miejscu 3-5, teraz jestem 3-5 ale od końca indeksu, około miejsca 800 (czyli to nie filtr), pytanie, co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Niestety nie moge podac przykladu z pewnych powodow al emam strony nie pozycjonowane w ogole ktore maja filtr na niektore frazy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 A więc jednak... Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 moze przeoptymalizowanie strony ? coś nietak z kodem ? Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Na te 2 pierwsze frazy od dłuższego czasu nie pozycjownowałem Gdzie przeczytałeś na forum, że można przestać pozycjonować? Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Sprawidziłem, dla wszystkich fraz o których pisałem plus jeszcze kilku oprócz "projektowania stron" aktualnie zajmuje miejsce w TOP 5, tyle że z drugiej strony indeksu... Wywaliło mnie poprostu na sam koniec... Czyli to nie filtr? Czy ktoś już nazwał takie zjawisko? Czy taka kara będzie trwała wiecznie?? Czy ktoś się już z tym spotkał?? Wiem, ze to dużo pytań, ale proszę o opinie, szczególnie osób które się z tym spotkały. Ps. Jeżeli to zjawisko odkryłem ja to nazywam je "magicznym kopem Romana G" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Czy nikt się z takim czymś nie spotkał?? Bo już sam nie wiem... Zarzucie czymś w stylu "użyj sercza" albo "rusz łbem", a tak bez odpowiedzi to nieładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Dla firmy, ktore robi "Tworzenie stron" Wiem, że można pozycjonować flash ale dla dzien dobry, proste pytanie, dlaczego https://www.google.com/search?q=cache:www.e....pl&strip=1 powinno być twoim zdaniem wysoko w G? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Wiem, że to flash i że pozycjonuje się znacznie trudniej niż normalny kod, ale ja nie mam pretensji o to, że nie ma mnie w czołówce, ale zapytuje o spadek na sam koniec indeksu google? I czy ktoś już czegoś takiego doświadczył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.