neron Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 strzelal.... ;] stworz mowy kod i sprawdz czy sie wyswietla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Sprawdzałem, nie wyświetla się. Reklamy zniknęły na wszystkich subdomenach. A poza tym to cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawski27 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a na innych(nie twoich) stronach widzisz reklamy adsense? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Tak, tylko ta jedna domena została "niby zbanowana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 widocznie strona byla niezgodna z ich polityką. Pokaż adres www :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Adres strony buh.pl Reklamy były wyświetlane nad kolumnami POPULARNE i NOWOŚCI Na tej stronie i tak mi nie zależało, najbardziej straciłem na gry.buh.pl Teraz zastanawiam się co mam z tym fantem zrobić. Przekierować gry.buh.pl na inny adres? Ale co z moim pozycjonowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ban domeny. Napisz maila za 90 dni z prośbą o weryfikacje strony powinni wtedy odblokować. Teraz ściagnij reklamy bo i tak się nie pokazują. Na domenie głównej + wszystkie subdomeny. 3 miesiące w plecy minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ehh.. no to już nawet nie mogą się potrudzić żeby wysłać maila z "tak radosną informacją" jaką jest ban domeny? Nie rozumiem ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neron Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 moze wyslali :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smirnof Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Po pierwsze nie panikój ... Po drugie powinni przesłać powiadomienie, chociaż nie zawsze. Po trzecie napisz do nich prośbę o sprawdzenie dlaczego zablokowali - powinni podać. A jak podają zrób co chcą i bedzie ok. Po czwarte po ok 3 miesiącach domena bedzie odblokowana bez potrzeby pisania maila - ja tak mialem kilka razy. Zakreceni.pl- Fotka, Zdjęcia, Ludzie !Nasz-Sklad.pl - Znajomi, Zdjęcia, Fotki naszych imprez i składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Radził bym zwrócić uwagę nawet na to do kogo linkujesz: Twoja Stopka: online pahramacy docisk kajaki, kajaki, kajaki ruletka kalorieKsiegarnia - OpenOffice - Restauracja Polska | DARMOWE MP3 | DOWNLOAD MP3 | Darmowe Gry Erotyczne Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a treść strony?: Laseczki 18+, teledyski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawski27 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 dokladnie poszlo ci za - laski, mp3, erotyka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dido Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 osobiście nie spotkałem się z dowodami "zwracania" $$$ reklamodawcom za niesłusznie naliczone kliknięcia ze zbanowanych kont adsensowiczów. Tak się składa Beerbank ,że ja się z tym spotykam co miesiąc w raportach płatności w Google Adwords. Zwracają mi co miesiąc $ za nieprawidłowe kliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 No nie wiem czy za mp3 na jedenj stronce (dosyc czesto odwiedzanej) empe3.net reklamy google są już od ładnych paru miesiecy i jakoś nikt sie nie przyczepił. Oprócz złamania regulaminu trzeba mieć też poprostu pecha. Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.