antos Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Witam mam pytanie jesli np mam 2 konta i jedno jest na mnei a 2 na kolege dane, i zaznaczymy razem opcje wplata na konto i podamy ten sam numer konta dostaniemy wyplate czy ban, czy jakoms informacje na ktores z kont ze ten numer konta zostal juz uzyty.. z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Próbować zawsze możesz, ale lepiej jak zapytasz u źródła. Skontaktuj się z google. Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smirnof Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 hyh ... mozna i jeste przekonany w 99% koma 9 Zakreceni.pl- Fotka, Zdjęcia, Ludzie !Nasz-Sklad.pl - Znajomi, Zdjęcia, Fotki naszych imprez i składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twari Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ale czy to nie bez sensu? W takim razie kazdy moze sobie zalozyc kilka kont na sąsiadów i podać swoj nr konta i kaska bedzie do niego szła. Bez wiedzy tych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgadza sie pod warunkiem ze uda Ci sie odbrac list z PINem (jak i kazdy inny ktory wysle google do wlasciciela konta) adresowany do sasiada. Domeny PR6 za 1 zl + VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Tak można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 dzieki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku997 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 ok , ja mam jeszcze małe pytanko, gdybym chcial np. założyc konto na moją mame w adsense (ja juz mam konto w adsense), czy jest mozliwosc zalozenia na moją mame konta w adsense jesli mieszkam razem z nią w domu, i czy jesli mozna to czy musi byc osobne konto bankowe dla niej i dla mnie czy platnosci moga byc wysylane na jedno moje konto ?? Sterowniki,Kodeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 ponawiam pytanie poprzednika do tego logowanie byłoby z tego samego IP czyli ten sam adres, nazwisko i logowanie tylko numer konta inny czy lepiej zrobić na kolezanke i dac potem swój numer rachunku, która opcja bezpieczniejsza ? Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debi Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 @marcin_dance: z podanych przez Ciebie zadna nie jest dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blitz Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja mam ten sam nr konta na kilku kontach.. a jesli chodzi o adresy sasiadow.. tak stracilem jedno z nich.. napisali ze konta powiazane.. %) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redbeard Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Jako ciekawostka: mozna miec jedno konto "osobiste", a drugie firmowe, pod warunkiem ze konta bankowe sa inne. pozdr - r. --------- Wikidot.com - Wiki dla każdego, czyli darmowy hosting openlabs.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Może naiwne pytanie...., ale poco Wam kilka kont? Czy jest to potrzebne w przypadku gdyby G zablokowalo Wam z jakiegoś powodu konto? i w ten sposób nie stracicie wszystkiego? Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Może naiwne pytanie...., ale poco Wam kilka kont? Czy jest to potrzebne w przypadku gdyby G zablokowalo Wam z jakiegoś powodu konto? i w ten sposób nie stracicie wszystkiego? ? kazdy kiedys straci konto trzeba sie zabezpieczac Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 taka polska mentalność chyba, jak ktoś Ci mówi spadaj! nie chcemy Ciebie u nas! wieszamy Ci konto bo nam się tak podoba... jak wywalają drzwiami, to się wskakuje oknami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.