jarkoman Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 1000GP jest, ale tylko do domeny .pl Tutaj proszę macie: https://www.ovh.pl/produkty/1000gp.xml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Rozmawiałem z przedstawicielem OVH i powiedział, że do com.pl też jest i jak się składa zamówienie to faktycznie na podsumowaniu cena za serwer wynosi 0.00 zł. A teraz jeszcze odkryłem, że jest też za free w domenie miasto.pl Czyli na końcu musi być pl i tyle Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcieh Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 jeszcze dodam, że tworząc subdomenę możemy wybrac na jakim IP ma stać, do wyboru: polskie, angielskie, niemieckie, francuskie, hiszpańskie - każda subdomena może być na innym co przy robieniu zaplecza jest bardzo na plus i wydaje mi się, że nie ma ograniczenia do 5 subdomen. co prawda na razie mam 3, ale nigdzie nie widze żeby było ograniczenie (a wszystkie 'ograniczone' paramtery są wyraźnie wyszczególnione 'ile mam / ile dostępnych') - ktoś sprawdzał? bo może dopiero teraz, przy nowej promocji zmienili trochę parametry konta? (ograniczenie do 5) masaż biurowy albo wellness dla firmwiercenie w betonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkoman Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 1. Można mieć tylko 5 subdomen. 2. Te zmienianie IP subdomenom i głównej stronie (geolokalizacja) jakoś nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 1. Można mieć tylko 5 subdomen.2. Te zmienianie IP subdomenom i głównej stronie (geolokalizacja) jakoś nie działa... Potwierdzam W dodatku subdomena z "www" na początku i bez, liczy sie jako dwie subdomeny. IP każdej subdomeny ma takie samo IP jak domena główna, bez względu co się tam wybierze. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkoman Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 1. Można mieć tylko 5 subdomen.2. Te zmienianie IP subdomenom i głównej stronie (geolokalizacja) jakoś nie działa... Potwierdzam W dodatku subdomena z "www" na początku i bez, liczy sie jako dwie subdomeny. IP każdej subdomeny ma takie samo IP jak domena główna, bez względu co się tam wybierze. Znalazłem na to sposób Mogę go odsprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Wszyscy sie zachwycaja tym ovh.pl, a u mnie nie wiem czemu bardzo wolno sie stronki laduja z ich hostingu.... Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkoman Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Może dlatego, że prowadzisz konkurencyjny hosting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Heh, od razu jak jakas negatywna opini to sie jest posadzanym o konkurencje. Gratuluje takiego rozumowania... Sam nawet zalozylem konto 60free na ovh.pl i ftp, panel itp smigaja jak nalezy, ale jak wrzucilem prosta stronke - czysty html to wgrywala sie moze z minute. Poszukalem tez w google jakis innych stronek z ovh.pl i wszystko mi sie jakos bardzo dlugo od nich laduje. A troche ubolewam wlasnie nad tym faktem, bo oferta tego hostingu by mi bardzo odpowiadala... Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predict4u Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Ktoś kupował domeny w ovh.pl??? Mają konkurencyjne ceny, szczególnie w dłuższej perspektywie. Cena za zakup jak i przedłużenie domeny .pl to 66zł netto za rok. za domene co.uk to 33zł netto za dwa lata zarówno rejestracja jak i przedłużenie (na namecheap.com wychodzi nawet drożej). Ale jak z obsługą tych domen i dostępnymi funkcjami. To zdaje się francuska firma, ale czy można im ufać? Jaka jest ich pozycja we Francji? Marketing Manager w Edukey - Szkolenia Komputerowe i Marketingowe Wydawca portalu TwojaEuropa.pl - Życie, Studia i Praca za Granicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartfoket Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Dobra firma, mam tam konto. Bodajże we Wrocławiu jest polski odział. Oprogramowanie jest w większości po polsku. Łatwa obsługa dns. Mój BLOG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker3 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 I czy jak jest 'ilość jednorazowych połączeń do bazy = 3', to to oznacza, ze jakbym mial forum na MySQL to tylko 3 osoby moga je przegladac jednoczesnie? 3 osoby mogą jednocześnie otwierać nową stronę. Musiałbyś mieć z niewyobrażalną ilość ludzi na forum. U mnie czas mysql'a wynosi 0.1996 s Teroretycznie w 1 sekundzie stronę może odświerzyć 15 osób i nie będzie błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechu Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Czy moglby ktos posiadajacy plan90 wstawic skrypt php z funkcja phpinfo() i dac linka? Najlepiej do obu wersji php4 i 5(mzoe byc na priv). Druga sprawa, czy dziala na tym serwie linkorn, linkujpro itp. bo ktos w temacie o bazach powiedzial ze jest ograniczenie polaczen zewnetrznych tylko nie wiem, czy tylko do baz, czy ogolnie? murfx.com - tworzenie stron internetowych Jeśli chcesz się z kimś podzielić wiedzą na temat budownictwa, lub jest ekspertem z tematyki komputery i internet, zapraszam do moich tematycznych zbiorów wiedzy na autorskim skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 2. Te zmienianie IP subdomenom i głównej stronie (geolokalizacja) jakoś nie działa... U mnie działa normalnie. Ustawiłem na każdą subdomenę inne IP i po 24 godzinach był efekt. Szkoda, że tylko 5 IP jest Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Potwierdzam. Solidna firma. Mam u nich kilka kont, żadnych problemów. Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.