pieniak Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jak do w/w katalogu dodać takie np. modyfikacje: - Najpopularniejsze - Najczęściej oglądane - Najnowsze strony - Mapa kategorii aby wyświetlały się w części głównej strony. Są jakieś gotowe skrypty ??? Pozdrawiam Rolnictwo Truskawki Sadzonki truskawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgt Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jak do w/w katalogu dodać takie np. modyfikacje:- Najpopularniejsze - Najczęściej oglądane - Najnowsze strony - Mapa kategorii aby wyświetlały się w części głównej strony. Są jakieś gotowe skrypty ??? Mapa strony - https://blog.katalog.be/mapa-strony-otwartypl-mini.html a pozostałe to rzeczy też można zrobić...może wieczorkiem będę miał chwilkę to zrobię :: sale konferencyjne :: mDir.pl - Katalog Stron :: Web Directory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieniak Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Następnie otwieramy plik .htaccess i w nim dopisujemyPLAIN TEXT PHP: RewriteRule ^mapa\.html$ index.php?a=mapa [L] zapisujemy i zamykamy plik. W katalogach mam dwa pliki .htaccess 1. w katalogu lp_cache : <limit POST GET>deny from all </limit> 2. w katalogu otwarty_inc : (pusty) Czy powinienem to dodać do któregos z plików czy mi jeszcze jakiegoś .htaccess brakuje ??? Dziękuję Rolnictwo Truskawki Sadzonki truskawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 czy mi jeszcze jakiegoś .htaccessbrakuje ??? Tak, tego najwaznijeszego w katalogu glownym. Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieniak Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Znalazłem .htaccess, dodałem wszystko zgodnie z instrukcją i działa jak trzeba Super Czekam na inne Pozdrawiam Rolnictwo Truskawki Sadzonki truskawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 mogę pokazać jak ja to zrobiłem TURYSTYCZNY KATALOG u mnie działa - najnowsze strony 1-10 i 11-20 - najpopularniejsze (10) - najczęściej oglądane (10) to wgrywamy do otwarty_disp - oczywiście po rozpakowaniu w pliku index do swicza dorzucamy case "nowe1": include("otwarty_disp/nowe1.php"); break; case "nowe2": include("otwarty_disp/nowe2.php"); break; case "najlepsze": include("otwarty_disp/najlepsze.php"); break; case "ogladane": include("otwarty_disp/ogladane.php"); break; oraz do .htaccess RewriteRule ^nowe-strony-w-katalogu-([0-9]+)\.html$ index.php?a=nowe$1 [L] RewriteRule ^najlepsze-strony-w-katalogu.html$ index.php?a=najlepsze [L] RewriteRule ^najpopularniejsze-strony-w-katalogu.html$ index.php?a=ogladane [L] nowe mogłem zrobić w jednym pliku ale jakoś tak mi szybciej się wydawało searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieniak Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Działa - Dzięki wielkie Rolnictwo Truskawki Sadzonki truskawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dzieki wielkie, przydalo sie i dziala elegancko Pozdrawiam Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieniak Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witajcie Gdzie należy wstawić skrypty ze statystykami ze https://www.stat24.com do strony głównej z gdzie do podstron ??? Pozdrawiam Rolnictwo Truskawki Sadzonki truskawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja bym w pliku funkcje.php znalazł <?=$tpl[stat1]?> <?=$tpl[stat2]?> i zamienił na <? if ($_GET['a']=='' or $_GET['a']=='home') =$tpl[stat1] //albo print"$tpl[stat1]"; else =$tpl[stat2] //albo print"$tpl[stat2]"; ?> wtedy stat 1 w panelu użytkownika to by była strona główna a stat 2 to by były wszystkie inne stat1 i stat2 wkleja się w panelu administracyjnym dla pewności napisałem nie sprawdzałem bo ja mam katalog w podkatalogu i każda strona katalogu u mnie jest podstroną ale myślę że powinno działać Pozdro searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 - najnowsze strony też sobie skorzystałem, dzięki za gotowca Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieniak Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zrobiłem to najprościej jak można i chyba dział bo licznik na stat24 zlicza. To: <!-- (C) stat24 / Strona glowna witryny --> itd..................... //--> </script> wstawiłem w pliku: otwarty_disp/funkcje.php przed ostatnim znacznikiem </body>: Pozdrawiam Rolnictwo Truskawki Sadzonki truskawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 ... najnowsze strony... I ja skorzystałem, bardzo dziękuję pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nabije sobie posta i powiem PROSZĘ a nawet PROSZĘ BARZO a tak na poważnie to też mam stat24 i wydaje mi się że trochę masz przekłamania w statystykach (może to dla ciebie nie istotne) każdą stronę stat potraktuje jako główną ale licznik jako ilość wejść będzie działał, będzie to wyglądało tak jakby ludzie cały czas po głównej 'łazili' ale jak kto woli Pozdrawiam searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fAzI Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 ...- najpopularniejsze (10) - najczęściej oglądane (10) ... jaka jest różnica pomiędzy tymi kategoriami i nazwami ? chyba najczęściej oglądane to oznacza, że są najpopularniejsze ?? i jeszcze pytanko jak zrobić, aby pokazywały mi isę statystyki katalogu w lewym lub prawym menu ? tak samo jak masz w turystycznym katalogu po lewej na dole https://www.firmawirlandii.pl - czyli biznes na wyspie dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.