Skocz do zawartości

Google wyświetla nie to co bym chciał

yeahgone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Napisałem ostatnio nowy artykuł, który pozycjonuję na Frazę, składającą się z 3 słów, zaindeksowany. Ku mojemu zdziwieniu, pojawia się on w serpach i to całkiem wysoko, ale tylko w przypadku gdy do frazy dodam coś jeszcze, lub wpiszę frazę zawartą z tytule ale nie tą główną. Oczywiście wiadomo, że główna fraza jest najbardziej konkurencyjna, aczkolwiek używając jej, wpis nie pojawia się nawet na 10 pierwszych stronach a zamiast niego są jakieś kiepskie strony, nawet niezwiązane z tematem. Wygląda to tak jak bym dostał bana za tą frazę. Ja wiem, że minął krótki czas od publikacji no ale bez przesady ;) pisałem już różne teksty i na główną fazę byłem spokojnie na 3-5 stronie na poczatku.

Lubisz E-sport? EsportLife to miejsce dla Ciebie.

webdevil-sygnatura-2.png.9f607f84f0452dafaa3215a682bc491d.png

Swoje musisz odczekać, jak widać domena w której opublikowałeś nie jest zbyt "silna" , sprawdź dokładni czy art jest dobrze zoptymalizowany pod dokładnie tę frazę.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności