AQQry Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ja dzisiaj trafilem na jedna swoja strone, patrze.... a tu PR 5 na takim lekkim śmiecu, ale troche linkowanym ... szkoda ze nie amm czasu poprzegladac wszystkcih swoich domenek ... Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 hmm ja nic takiegonie zauwazyłem Moze to bylo tylko widoczne dla mojej domeny, i tak jak myslalem DC mi sie wyrownaly i kolejna wiekowa, nie przesadznie linkowana domena poleciala w kosmos - zupelnie bez powodu :] Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twari Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Na kiedy przewidujecie kolejny update PR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubap10 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 1 Maja o 15.30 P.S daj mi kule to ci powiem... olejki cbd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twari Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 hehehe... żarty żartami ale w przybliżeniu można określić mniej więcej najbliższy update prawda? średnio odbywa się on co 3-4 miesiące prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubap10 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 no to mowie "MAJ" olejki cbd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dzedzej Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Faktycznie podane DC różnią się - na jednym na podną frazę strona jest 4 pozycję wyżej Ale link: siedzi na obu taki sam niestety... Portal komputerowy książki komputerowe - webmastering, biznes Forum IT - informatyka, komputery, technologie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twari Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Pierwszy wpis w tym topicu jest z 3.01 a więc właśnie mija 2,5 miesiąca od tamtej daty. Wydaje się że pierwsze oznaki update'u zaobserwować będzie można już w kwietniu. Ale czy tak będzie? Oto jest pytanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Pożyjemy zobaczymy... Możecie mieć pewność, że jeżeli będzie update to znowu ja powiadomię o was o tym pierwszy ! Pierwszy wpis w tym topicu jest z 3.01 a więc właśnie mija 2,5 miesiąca od tamtej daty. Wydaje się że pierwsze oznaki update'u zaobserwować będzie można już w kwietniu. Ale czy tak będzie? Oto jest pytanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-banki.info Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Faktycznie podane DC różnią się - na jednym na podną frazę strona jest 4 pozycję wyżej 4 pozycje to nie filtr, to standard Sprawdzone Suplementy Diety i Leki Nootropowe - https://www.zdrowysklep.net www.SEOLider.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dzedzej Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ja nie powiedziałem, że filtr. Portal komputerowy książki komputerowe - webmastering, biznes Forum IT - informatyka, komputery, technologie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.