Smart87 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Miałem zaatakowaną stronę. Po fakcie została odbudowana i zabezpieczona ponownie. a problem został usunięty. Niestety w site zostało 700str z linkami z japońskimi znaczkami. Chciałbym się tego pozbyć tylko jak? W GSC wysłałem prośbę o ponowne indeksowanie strony z zamiarem że jak google odbije sie od kodu 404 to samoczynnie usunie ten wynik z wyszukiwarki google? chodzi o domenę smartsignal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Na tym forum jest chyba ponad 10 tematów o takim samym problemie. Pzreczytaj bo walkwoac to samo poraz dwudzisty nie ma sensu. Cytat z zamiarem że jak google odbije sie od kodu 404 to samoczynnie O jakim 404 mówisz? O takim? https://www.smartsignal.pl/410.shtml Chciałbym się tego pozbyć tylko jak? Tak jak doradzano w poprzednich tematach czyli 404(!) na główna 301, generujesz nowa mapę, mapę w GSC, mapę podlinkujesz delikatnie. Następnie dajesz linki wewnętrzne do jakiegoś indeksera i czekasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smart87 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Mapa nowa wygenerowana w listopadzie. Czekam w zasadzie już od Grudnia. Czytałem że do pół roku można czekać? Szybciej nic sie nie da zrobić? Czytałem że można dodawać ręcznie do usunięcia tylko około 700stron x10linków.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Ok wytłumaczę jeszcze raz; czym częściej robot indeksujący Google będzie trafiać na Twoja stronę tym więcej śmieci będzie usuwane z indeksu. Jak to zrobić czytaj wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smart87 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 ok mogę spróbować wykupić indeksowanie jeśli da to jakiś efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smart87 Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 W dniu 18.02.2021 o 21:03, MaxPan napisał: Na tym forum jest chyba ponad 10 tematów............. ...............linki wewnętrzne do jakiegoś indeksera i czekasz. Jakiego indeksera polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Żeby być uczciwym to powiem, że obecnie nie używam żadnego publicznego indeksera ale mogę polecić indekser naszego kolegi z forum jest ciągle rozwijany, testowałem go jakiś czas temu i był OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.