jez Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witajcie, Standardowo, jakaś kobieta z jakiegoś przedmiotu na którym raczyłem się po raz pierwszy pojawić w styczniu , prosiła mnie o maks. godzinną prelekcję na ćwiczeniach na temat (ciężko zgadnąć) podstaw e-marketingu i SEO, a nawet obiecała za to zaliczenie . Grupa ok. 10 osób, moi znajomi z roku, których wypada ładnie przekonać że czasy kiedy siłę gospodarki mierzyło się liczbą hutników bezpowrotnie minęły. Można też w ciekawy sposób opowiedzieć im o metodach promocji stron, podając w tym krótkim czasie raczej kwintesencję, niż rozwodząc się nad tematem. To mój n-ty wykład o e-....., marketingu i seo - pomyślałem że można byłoby to urozmaicić czymś więcej niż darciem i paleniem ulotek, irokezem na głowie i obdarowywaniem dziewcząt bananami, a mianowicie: gościem z branży. Czy ktoś z Was - obecny na tym Forum, posiadający choć średnie osiągnięcia - zainteresowany byłby przyjściem na ćwiczenia jako gość, specjalista z branży? O odpowiedzi proszę wyłącznie na PM, mogę zaprosić tylko jedną osobę (lub mniej). Pozdrawiam, J. P.S. Zapomniałem dodać: Politechnika Krakowska, poniedziałek 17.02.2005, godz. 9:20, studia dzienne, tzw. Zarządzanie i Marketing, piąty rok. Całość zakończy się przed 11:00. P.S.S. Profesorka wygląda jak Renata Beger, uprzedzam zanim się popłaczecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 czy musza być z Krakowa ? i jakich informacji oczekujesz ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Właśnie, może I Zlot Sympatyków Forum Pozycjonowanie i Optymalizacja? Michał, bukuj bilety Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Szy całkem dobry pomysł :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Szy całkem dobry pomysł :-) Muszę przyznać, że tak jak zwykle takie spotkania mają dla mnie niewielki sens, tak tu pewnie można by przesiedzieć całą noc w jakimś miłym miejscu nad niepustą szklaneczką :> Ale może gdzieś w środku Polski, żeby wszystkim dać szanse? :] Na przykład w Gdańsku? ;P Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 ja proponuje POZNAŃ :-) jestem ze Szcz więc droga równa albo może wrocław :-) tak będzie sprwiuedliwie dla ludzi z krakowa także poznania, gdanska czy szczecina pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Wrocław, Wrocław ! Znam wszystkie knajpki, podpowiem... nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 haha domains, no ty będziesz musiał po nas wszsytkich przyjchać :-) żeby było sprawiedliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 ale Wy bedziecie stawiać - to będzie sprawiedliwie nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 ok, domains myślę że wszystkim się to opłaci :-). Bo jeżeli każdy postawi ci max po 2 piwa przy dziesieciu osobach leżysz. A my mamy transport free ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Przygotujcie lepiej kasę - jak zobaczycie moje gabaryty to nie wiem kto bedzie się chciał wycofać z umowy nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Michał, bukuj bilety Chacialbym bardzo, ale niestety w tej chwili jest to awykonalne Moze uda mi sie przyjechac do Polski late, ale to tez nie jest jeszcze pewne. Jezeli jednak przyjade to spotkanie takie by bylo bardzo fajna sprawa - gdzie? Ale może gdzieś w środku Polski, żeby wszystkim dać szanse? Mi sie ten pomysl bardzo podoba i jezeli chcecie narysowac okrag wokol Polski to o ile wiem cyrkiel trzeba wbic w Lodz, a ja tam wlasnie bede :mrgreen: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Jak wbijesz cyrkiel w Łodz to Łódz utonie zrobisz dziurę w poszyciu Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Jak wbijesz cyrkiel w Łodz to Łódz utonie zrobisz dziurę w poszyciu Moze tylko w pokladzie bedzie dziura, a Lodz nie utonie. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 hehehe :-) no to wycelował a może tam gdzie jest najmniej osób SEO ? albo może gdzie najwięcej wtedy wiadomo że :-) ktoś będzie na tym spotkaniu :-) a może ktoś jest zaawansowany jest taki paltalk z czat live kam fajna sprawa można gadać a nie tylko pisać i jeszcze pozaglądać w mordki hehe :-) a tak to nie wiadomo z kim się rozmawia może ZIUT50 to ten sam co ALEK200 i głupiego robota kurde okazałoby się że zamiast 5000 userów na forum mamy z 20 a y będziemy szukali winy w dojezdzie. Ja mamjeden nick ale myślę że jest tu tyle klonów którzy tak moderują rozmową że głowa boli tylko że jeden z nich będzie mógł być na zlocie SEO Ale powiem tak, tak jak z SIDem rozmawiałem telefonicznie a jego głos nie wydawał mi się modyfikowany to wiem iż istnieje, z sitepromtorem przegadałe nie jedną noc telefonciznie na temat SEO Mam telefony free więc mogę gadać, ostatnio z SIDEM do 4 siedzielismy. Ale wielu to dla mnie całkowity wirtual co czasem zniechęca nawet do pomocy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.