sq- Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 głupia sprawa wszak Maryja jest Królową Polski to Jezus nie może być królem bo matka z synem nie może. Widać wiedzę posłów. https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Problemem nie tyle są popieprzone pomysły, co to, że na te prawdziwe problemy nie ma pomysłu Chrześcijanie dla lwów! Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 I co powiedział? np. ja Panią kocham tak mocno... Ale to było w innym kontekście, w każdym razie szybko skończyła się audycja bo nie wiedziała co powiedzieć, a dopiero podnosiłem prawą noge z łóżka i nie wiem o czym była rozmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 https://www.radiozet.pl/index.php?page=rozm...06&month=12 https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Miś jak zawsze na straży To jednak moja prawa noga źle usłyszała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Jak trafnie zuważył sq Królową Polski jest Maryja więc Jezus wg. logiki powinien być Księciem Polski, królem Józef, a osiołek w godle. Ale poważnie przeraża mnie że 1/10 posłów wyszła z takim idiotycznym pomysłem. Wcześniej modlili się o deszcz, teraz koronacja Jezusa. Jeżeli idziemy tym tropem, wiedząc że katolicyzm nie jest jedyną obecną w naszym państwie religią proponuję: Budda - premier Allach - minister gospodarki itp, itd. Dla mnie jest to czysty idiotyzm, ale np. dla słuchaczy radia M. jest to bardzo poważna i istotna sprawa. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ehh... ja to powiem tak.. w punkcikach... postaram sie krotko i na temat... 1. Przykro mi, ze poslowie (osłowie? osly?) biora tak ciezkie pieniadze i jedny pomysl jaki maja, to zrobienie z Jezusa krola kraju demokratycznego. 2. Przykro mi, ze kazdy, kto sprzeciwi sie tej ideii jest przez fanatykow katolicyzmu besztany i mieszany z blotem. A gdzie idea kosciola skromnego? Gdzie nadstawianie drugiego policzka? Cos wam sie chyba, fanatycy-katolicy, popindolilo w glowkach, nie? Ale spoko... w koncu jedne z najwiekszych masakr byly dokonywane przez katolikow. Zaczynajac od wypraw krzyzowych, na paleniu czarownic konczac. 3. Nie uwazam sie za katolika i nie popieram akcji mieszania religii rzymskokatolickiej (czy jakiejkolwiek innej) do spraw swieckiego rzadu. 4. I na koniec jeden postulat... Zarowno do poslow, jak i do dewocji fanatyczno-katolickiej. Przeczytajcie najpierw biblie i sie do niej stosujcie, zanim zaczniecie sie pultac. Wg was kosciol katolicki serio uczy 10ciu przykazan w tej samej wersji, co w biblii? Niby wiem, czemu ta sprawa wyladowala w dowcipach... ale to nie jest smieszne. To jest tragiczne!! PS. A małpa w czerwonym i tak zarządzila na sektorze :] Podpis tu, podpis tam, podpis dobrze zrobi nam Bloga sobie zrobilem A od 1.kwietnia jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 1. Ciękie pieniądze = ciezkie myslenie ?? 2. Ponieważ Rydzyk głosi pirdoły z ambony a "politycy" go popierają. 3. Ja tez. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Właśnie jest rozmowa na ten temat na TVN 24 więc kto może niech ogląda Senyszyn powiedziała, że "intronizacja Jezusa to pomysł z piekła rodem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 było tam też że Jezuś jest juz królem wszechświatu a jego królesto jest nie z tej ziemi. A posłowie co wniesli ten projekt sa nie z tego świata. IV RP krajem poza Ziemią ???? Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 IVRP prawo działa wstecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwic Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Przez ten rząd pozostaniemy sporo w tyle - zamiast się rozwijać wraz z innymi krajami UE, wykorzystywać każdą szansę to bedziemy mieli jezusa za króla do ktorego bedziemy sie modlic, aby bylo dobrze... A poza tym to niewiele zostanie zrobione. Wspaniale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Się zrobił temat Tylko normanos, 'katole' to tak o wszystkich katolikach? Ja wierze, staram sie byc dobrym człowiekiem, nie spamuje, nie cloakuje i nie mam zadnego dorwaya, korzystam z white seo i jestem zadowlony Nie wiem kto wpadł na taki radosny pomysł, sam nie cierpie ortodoksyjnych ludiz, bo psuja opinie (o własnie!), tylko nie lubie jak ktoś ich uogólnia i w sumie jedzie tez po mnie ;P Zabrali by się do roboty nieroby i patałachy sejmowe, a nie takie durności wymyslać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 jimmi - to 46 poslow czyli az 10% poslowie dopoki sie nie odzywaja to przynajmiej stwarzaja pozory, ze sa normali tych 10% rozwialo wszelkie watpliwosci ze jednak nie. https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 100 posłów z okręgów jednomandatowych by wystarczyło. I jakość by wzrosła. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.