palash Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Witam, mam problem z domeną www.liston.com.pl do tej pory była ona dość wysoko w googlu natomiast w zeszlym tygodniu zanotowalismy gwaltowny spadek z 1 strony na 9 dla slowa kluczowego koperty. Sytuacja wystpila z dnia na dzien. Czy ktoś miał może takie doświadczenia? Pozdrawiam Palash (nowy na forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 1)Pod jakim słowem kluczowym??? 2)To normalne zjawisko a przyczyn moga byc tysiące Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palash Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 słowa kluczowe: koperty, koperty bezpieczne, koperty powietrzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 1)Pod jakim słowem kluczowym??? )), te, moderator, obudź się ... dla slowa kluczowego koperty. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Moment jUz sprawdzam 4 kawa sorry Zmień pogodę to się obudzę Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 92. Liston - ca?y ?wiat kopert, koperty, koperty z nadrukiem ... Pozycja 92 Zanalizowałem wszystko jak poczytaj na forum bo zazaraz muszę wyleciec na miasto Masz bardzo mało linków w stosunku do innych witryn Poztrzeba ci wiecej z anchorem Zanim zadasz następne pytania obczytaj forum Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palash Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Dzięki. Myśle, że dzisiaj przeczytam całe. Chodziło mi jednak o coś takiego, że wczesniej przez jakieś 6 miesięcy dla tych słów kluczowych www.liston.com.pl zajmował wysokie miejsca na pierwszej stronie. A na początku tego roku nagle spadł na odległe strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Witam, mam problem z domeną www.liston.com.pl ... Przy okazji - po co w title 'cały świat kopert'? Definiuj wszystko możliwie optymalnie - przecież nikt nie będzie szukał 'świata kopert', czy 'całego świata' ... wyrzucając te trzy słowa przesuwasz te najważniejsze naprzód, być może zwiększając efektywność tego taga. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Niedasz mi wyjśc z Albo spadły ci linki Albo Konkrencji przybyło linków Albo... Albo.... Można by napisać esej Fakt faktem bierz się za pozycjonowanie szkoda wylewać łzy na rozlanym mlekiem Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zobacz jeszcze najlepsze narzędzie w ostatnim czasie według mnie, https://www.socengine.com/seo/tools/sandbox-tool.html i zainteresuj się tabelą na końcu. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 A poza tym, kurczę blade, poświęc trochę czasu na podstawy, bo szlag mnie trafia, jak widzę, że w <body> nie ma ani jednegowystąpienia słowa 'koperty'. Dlaczego więc Google ma stronę wysoko za koperty cenić, skoro nie ma o nich mowy? Linki linkami, ale najpierw podstawy i trochę wyobraźni! Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palash Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 A poza tym, kurczę blade, poświęc trochę czasu na podstawy, bo szlag mnie trafia, jak widzę, że w <body> nie ma ani jednegowystąpienia słowa 'koperty'.Szy. Główna strona jest flashowa i treść znajduje się w NoFramie, reszta stron to html i flash wiec w body wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 A poza tym, kurczę blade, poświęc trochę czasu na podstawy, bo szlag mnie trafia, jak widzę, że w <body> nie ma ani jednegowystąpienia słowa 'koperty'.Dlaczego więc Google ma stronę wysoko za koperty cenić, skoro nie ma o nich mowy? Linki linkami, ale najpierw podstawy i trochę wyobraźni! Szy. I czytania forum :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Mozg mi sie już lasuje od powtarzania po raz setny czegoś co było na forum :evil: Niedługo na pytanie z czego jest zupa pomidorowa będe oodpowiadał Linki Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Główna strona jest flashowa i treść znajduje się w NoFramie, reszta stron to html i flash wiec w body wszystko jest ok. W noframes czy iframe? Jednego i drugiego i tak nie widzę :> Poza tym, co mi głodne kawałki o fleszu wciskasz jak masz dół w HTML-u, gdzie możesz przecież 'nadrobić' flesza i dać chociażby ładnie napisaną misję firmy. ... sam sens użycia flesza i w ogóle istnienia takiego splesza pominę, bo mimo że może to kwestia gustu, dla mnie to zwyczajne odsunięcie użytkownika od poszukiwanej treści na rzecz niepotrzebnych latających kopert. I raczej miernie o wykonawcy świadczy. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thant Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 A poza tym, kurczę blade, poświęc trochę czasu na podstawy, bo szlag mnie trafia, jak widzę, że w <body> nie ma ani jednegowystąpienia słowa 'koperty'.Dlaczego więc Google ma stronę wysoko za koperty cenić, skoro nie ma o nich mowy? Linki linkami, ale najpierw podstawy i trochę wyobraźni! Szy. Szy, przecież kolega pyta dlaczego jego strona spadła tak gwałtownie z dnia na dzień. Jeśli twierdzisz jak powyżej to może dodaj informację, że wg Ciebie google zmieniło trochę algorytm i w wynikach nisko będą sie pojawiać strony z przesłabym on-page optimization. Kolego od kopert, mógłbyś powiedzieć jakie działania podejmowałeś, czy zmieniałeś zawartość witryny, czy dodawałeś linki, jeśli tak to z jakim anchorem i gdzie, może dopisałeś się do systemów rotacyjnych takich jak linkor, DP, rotmistrz? więcej informacji proszę, to z przyjemnością Ci pomogę. linki ze stopki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.