pkruk.com Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Przetestowalem wlasnie import danych z qlweba do zmodyfikowanego mini. Ostatnio coraz wiecej spamu trafia na qlweby wiec gdyby ktos chcial sie przesiasc na mini.otwarty polecam - importer dziala bardzo dobrze z nasza zmodyfikowana wersja. pozdrawiam Pawel Uroda, kosmetyka, zdrowie | Agencja reklamowa Zielona Góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No właśnie ja mam problem z importerem. Cały czas tylko: "Błąd! wystąpił błąd podczas importu", niezależnie jakiej bazy bym nie importował. "Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III. Gido.pl Must.pl Kokai.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Fajnie .. tylko widzę jeden potężny minus ;D 5 linków zewnętrznych na samym początku Proponuje sprzedaz dla danej domeny wersji modyfikowanej bez linkow ze stopki. To moze poprawic humory webmasterow, bo katalog jest funkcjonalny, ale 5 linkow, to lekka przesada. Dobra robota:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkruk.com Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No właśnie ja mam problem z importerem. Cały czas tylko: "Błąd! wystąpił błąd podczas importu", niezależnie jakiej bazy bym nie importował. U mnie w pliku sluzacym do exportu a_xml_exporter_qlweb.php nie dzialalo logowanie. W sensie dane dostepowe z qlweba. Dlatego wywalilem warunek sluzacy do sprawdzania loginu i hasla, wyexportowalem sobie baze qlweba bez problemu do xmla (plik exportujacy bez zabezpieczen oczywiscie usunalem a w mini nie bylo zadnych problemow, pieknie pozakladal kategorie i podkategorie i wszystko sie ladnie przenioslo. Byc moze masz jakas starsza wersje mini.otwartego? pozdrawiam Pawel Uroda, kosmetyka, zdrowie | Agencja reklamowa Zielona Góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam Po zmianie emaila pojawiać się zaczął sie taki błąd: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/abcleki/public_html/hanka/otwarty_admin/mail_dodano.php:33) in /home2/abcleki/public_html/hanka/otwarty_admin/index.php on line 1738 Zmieniłem adres z katalog@katalog.pl na katalog@hanka.pl Błąd ten się pojawia w momencie dodania jakiegoś nowego wpisu, jednak dodaje poprawianie i katalog tez działa poprawnie Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mezzo Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Przechodze z CnCata na mini z modyfikacjami, spam nie do przerobienia. Dzisiaj zainstalowałem mini z modyfikacjami, wszystko pieknie ale po kliknieciu na ,,szczegóły,, wpisu wyskakuje mi to pod samym wpisem i co znika po odswiezeniu strony. -------------------------------------------------------------------------------------- Warning: socket_create() has been disabled for security reasons in ........public_html/katalog/otwarty_disp/link_popularity.php on line 129 i jeszcze kiulka takich samych linijek -------------------------------------------------------------------------------------- i mam jeszcze jedno pytanie w ktorych plikach zlikwidowac te ikonki z informacja o robotach, chodzi mi o glowna strone podstrony i szczegóły, bo na tych stronach to sie pokazuje. pozdrawiam krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stojacy_kon Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam Chcę zainstalować zmodyfikowany otwarty.mini i wyskakuje błąd : failed to open stream: Permission denied in ... /otwarty_inc/otwarty_install.php on line 318. W czym może być problem? Atom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAM Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 To pierwszy katalog jaki instalowałem ... niestety podąrząjąc za instrukcją nie obeszło się bez błędów. Ktoś podpowie co teraz powinienem zrobić ? Wyglada to na jakies błędy z sesjami. Dodam że nic nie modyfikowałem jeszcze - czyta instalacja. Instalowałem plik pobrany z linku w pierwszym poście. adres: www.mirelka.pl/katalog/ Za podpowiedzi z góry dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Podczas instalacji pokazuje mi taki oto komunikat: Warning: fopen(/home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/config.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 318 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 319 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 320 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/otwarty_install.php:318) in /home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 332 Jak sobie z tym poradzic? Dotyczy to adresu: https://ikatalog.zakladysportowe.waw.pl/ otwarty_inc/otwarty_install.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Tez miałem problem przy instalacji na cal.pl z liniami 318,319 itd Otwarty wersja z tłumaczeniem na angielski by Irek instalowała się bez problemu. Azi Darmowe ogłoszenia - darmowe ogłoszenia o zwierzętach Hydraulik Praga Północ - usługi gazownicze i hydrauliczne w Warszawie Zamrażanie rur - wymiana kaloryferów bez spuszczania wody z pionów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kat Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Podczas instalacji pokazuje mi taki oto komunikat: Warning: fopen(/home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/config.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 318 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 319 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 320 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/otwarty_install.php:318) in /home/jarcow/public_html/ikatalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 332 Jak sobie z tym poradzic? Dotyczy to adresu: https://ikatalog.zakladysportowe.waw.pl/ otwarty_inc/otwarty_install.php Ręcznie wpisz dane do pliku "config.php" i wrzuć na serwer - powinno chodzić. Katalog K1000 MOTO-Katalog, Katalog stron motoryzacyjnych SEOCITY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ręcznie wpisz dane do pliku "config.php" i wrzuć na serwer - powinno chodzić. Tak tylko, ze ten plik jeszcze nie istnieje, pojawi on sie dopiero po instalacji. Co jeszcze moge zrobic zeby to ruszyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwic Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 config.php wyglada tak: <? $home_dir = "/home/konto/public_html/katalog/"; $dbhost = "localhost"; $dbuser = "uzytkownik_bazy"; $dbpss = "haslo_do_bazy"; $dbname = "nazwa_bazy"; $prefix = "mojakatalog_"; $login = "uzytkownik"; $pass = "haslo"; ?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Wszystko juz dziala znakomicie, dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieniak Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 INSTALACJA- Rozpakuj i skopiuj pliki na serwer - Nadaj prawa katalogu [otwarty_inc] na chmod 755 - Uruchom plik instalacyjny www.twojadomena.pl/otwarty_inc/otwarty_install.php Niestety, zobaczcie sami: https://www.agroportal.net.pl/otwarty_inc/otwarty_install.php co się dzieje??? Rolnictwo Truskawki Sadzonki truskawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.