MMP Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Na pogrzeb zdązyłem, w sumie to dobrze że wyszlismi troche wcześniej - niestety niektórzy w ogole nie spali !!! stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Aaaa... wiedzialem ze jak bedzie w krk to przegapie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 spoko loko luz i spontan obyło się bez strat w ludziach i już kombinujemy powtórkę... P. S. Fotki i filmiki zostały ocenzurowane i żadna nie nadaje się do publikacji ;-) P. S. 2 aQQ zostawiłeś chustkę ;-) pozdr0 600 !!! potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 wiec co myslicie o poprawce małej dzisiaj o 21 !!!? Tak delikatnie zeby bylo mozna nie rozmawiac o seo Co do wideo to sie zniszczyło Wiec dzisiaj o 21 kto chętny? A tutaj jedno foto takie ktore w miare nadaje sie do pokazania Po lewej Xann, Szook, Jeż, Krup, MMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 I znowu będziesz męczył bogu ducha winną barmankę? No way !!! Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ty franek to czy bedziesz zalezy od Twojej zony. A nie sadze zeby po tym seksie analno oralnym !!! normalna kobieta pozwoliła iść swojemu facetowi na takie spotkanie. Co do barmanki to ja jej nic takiego nie robilem - poprosiłem tylko o wspólne foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 To jednak Szook został w Krakowie? !!! Hehehe - no Panowie macie zdrowie. @Szook - no trzeba byłoby zapytać barmanki jak się na zapatruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ja tak zostaje juz od 3 dni !!! Siłe jak siłe ale mamy fantazje . To co się działo później zdecydowanie mówi o naszej duzej fantazji . Tutaj tez zadecydowalismy o cenzurowaniu zdjęć Pozatym od 1 piwka nikt nie umiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Taaa, że potem nawet popielniczki nie chciała ci zabrać. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Pozycjonowałeś barmankę? !!! Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 na wszystkie frazy !!! Diwi Twoja mama ma fajny głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Panowie bylo zajechanie koniecznie trzeba powtórzyc filmiki prosze na emaila zwłąszcza ten z nocnej gonitwy autem wąskich uliczkach krakowa !!! Nastepnym razem kto inny jest keierowcą ja też w koncu chce trochę po pozycjonowac do jasnej cholery Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 oto tajny algorytm google... jak ktoś che zdjecia śpiącego szoka i retrospekcje z kuchni to na PM maile podac (tylko dla obecnych w krakowie ) krupek, wiem ale zauwazylem to za poźno i juz bylo by ciezko wracac, ale nie boj sie ja po nia napewno kiedys wroce ;P Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 pisać kto się łapie na poprawkę (czyt. kto się nie boi) to knajpkę ustalimy (może kazimierz ) pozdr0 600 potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Error Line 1 column 36: an entity end in a literal must terminate an entity referenced in the same literal La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.