Daniel Kędzierski Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam Wszystkich, ma nadzieje że wszyscy wypoczęci po Świętach i Nowy Roku, Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witaj znów, nawet nie wiesz jak Ciebie tu wszystkim brakowało Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Hej... To do "Przedstaw się". Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witaj znów, nawet nie wiesz jak Ciebie tu wszystkim brakowało Dobrym zwyczajem jest mówienie za siebie Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 hehe dzieki pneuma ;-) racja bo zaraz w łeb dostaniesz i będzie bo ktoś zaraz na krzyczy :-) chyba się przedstawię w końcu kiedyś JEZ :-) bo powiem że jeszcze tego nie robiłem ale poźniej zaczełem się zastanawiać czy teraz już warto skoro dałem tak się poznać. pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 bo zaraz w łeb dostaniesz jezeli dobrze zrozumialem piszesz do mnie? Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 jezeli dobrze zrozumialem piszesz do mnie? Pisał do Szymona, ale daj mu się wygadać na forum i zadawaj jak najprostsze pytania, bo najwidoczniej brakuje mu linków. )) Pozdrawiam, J. )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 ok :neutral: Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 hehe dzieki szy ;-) racja bo zaraz w łeb dostaniesz i będzie bo ktoś zaraz na krzyczy :-) Czy Ty jak Cerebru po polsku nie potrafisz pisać? A co do dawania w łeb - tak to już jest, że zawsze najmniejszy i najsłabszy drze pysk najgłośniej, bo czym chowa się za plecy dużych kolegów. Pierwsze Twoje posty jakie przeczytałem były pokazem prostactwa i jak widzę, kolejne niewiele się różnią. W końcu po miesiącu urlopu nie można nagle nabrać ogłady, nie? Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjoner Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam brakowało troche szoookowych mądrowań www.gify.org www.webmasterzy.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 W końcu po miesiącu urlopu nie można nagle nabrać ogłady, nie? Ale za to można polecieć w rankingach średnio po 50 miejsc w dół. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 i jak tu Was zrozumieć :-)? Człowiek miło się wita po urlopie ? chyba że ktoś nie potrafi czytać? Pneuma napisałeś że tęsknili i Szy sprostował iż lepiej mówić za Siebie więc odpisałem iż racja lepiej to mówic za siebie. A jak ja widzę, myśląc że na forum się coś zmieniło po miesiącu to ze zwykłego przywitanka można coś zrobić (afere) Co do linków JEZ- nie, nie brakuje mi ich żebym musiał się wypowiadać na forum z tego powodu. Pytania :-) dlaczego we wszystkim znajdujecie wątek zaczepliwy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid1972 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 no sieść szook a ja już myślałem że szook był był i nie będzie ;P Wrocław Warszawa Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam Ciebie, Jestem, jestem. Ale mam już nowe hasło :-). Z Nowym Rokiem tylko z Szokiem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam Wszystkich, ma nadzieje że wszyscy wypoczęci po Świętach i Nowy Roku,Pozdrawiam Mariusz ja mysle ze lepiej zaczac od nowa i bez afer ten cytat to pierwszy post - jeszcze raz: no sieść szook a ja już myślałem że szook był był i nie będzie Wink ;P no wlasnie - gdzie byles jak Cie nie bylo ? jakies ferie ? urlop ? Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.