MMP Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 uptime 92% - to już na friko.pl więcej. Z tego co czytalem jeden z ich uzytkownikow wyslal pelno spamu i musieli wylaczyc serwer. Ale juz jest ok stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 wygląda na bardzo słaby hosting. ponizej to jest slaby hosting :twisted: Ping statistics for 63.247.87.187: Packets: Sent = 11521, Received = 10274, Lost = 1247 (10% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 140ms, Maximum = 1438ms, Average = 142ms mozliwosci techniczne niezle, ale nienawidze widziec ciagle "request timed out", nie wspominajac juz o wadliwym parserze PHP, ktory od 3 dni spedza sen z powiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ja donich mam pingi minimum = 130ms maks = 154ms srednio = 137ms 0% strat stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ja do nich mam pingi: ping 63.247.87.187 PING 63.247.87.187 (63.247.87.187): 56 data bytes 64 bytes from 63.247.87.187: icmp_seq=0 ttl=52 time=40.9 ms 64 bytes from 63.247.87.187: icmp_seq=1 ttl=52 time=39.7 ms 64 bytes from 63.247.87.187: icmp_seq=2 ttl=52 time=41.0 ms 64 bytes from 63.247.87.187: icmp_seq=3 ttl=52 time=41.6 ms 64 bytes from 63.247.87.187: icmp_seq=4 ttl=52 time=42.9 ms 64 bytes from 63.247.87.187: icmp_seq=5 ttl=52 time=41.0 ms 64 bytes from 63.247.87.187: icmp_seq=6 ttl=52 time=42.3 ms --- 63.247.87.187 ping statistics --- 7 packets transmitted, 7 packets received, 0% packet loss round-trip min/avg/max = 39.7/41.3/42.9 ms co znaczy, ze maja serwer w USA i w Poslce beda dosc czeste lagi. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 takei pytanko troszku iezwiazane czy na powweb jest mozliwosc podpiecia kilku domen czy tylko subki ? pozdro Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 takei pytanko troszku iezwiazane czy na powweb jest mozliwosc podpiecia kilku domen czy tylko subki ? Mozesz podpiac chyba 6 domen, ale za kazda musisz zaplacic jednorazowo $20, albo $15 juz nie pamietam. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 takei pytanko troszku iezwiazane czy na powweb jest mozliwosc podpiecia kilku domen czy tylko subki ? Mozesz podpiac chyba 6 domen, ale za kazda musisz zaplacic jednorazowo $20, albo $15 juz nie pamietam. Jeśli podpinam .pl i płacę za nią już w Polsce, to i tak płacę 15 dolców za samą obsługę domeny? Hehe, w końcu 'tanie' hostingi musza gdzieś zarobić ludzkie pieniądze. Nic za darmo! :] Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Jeśli podpinam .pl i płacę za nią już w Polsce, to i tak płacę 15 dolców za samą obsługę domeny?Hehe, w końcu 'tanie' hostingi musza gdzieś zarobić ludzkie pieniądze. Nic za darmo! :] Dokladnie tak jest, ale daja Ci 2 GB miejsca i 150 GB transferu, wiec cos za cos.... https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm00f Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 mozesz na boo.pl, jak juz bedziesz tam zakladal - to jako polecajacego wpisz sm00f ;-) java c++ linux dziennikarstwo, studia dziennikarskie, praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 co znaczy, ze maja serwer w USA i w Poslce beda dosc czeste lagi. dobrze wiem, ze fizycznie to jest USA a kilka miesiecy bylo "normalnie", tzn. nie gubilo 10% wyslanych pakietow. dzis jest 4 dzien problemow. w obecnej chwili nie moge sie nawet do webmejla zalogowac. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 to ja nieśmiało zaproponuję inten.pl/serve.pl. nie żebym miał jakieś powiązania, ani sponsoring - po prostu dobre konto, mam przeszło rok resellera, żadnych większych problemów i niskie ceny. zaczynali od allegro i zawędrowali po ciuchutku do top100. więcej szczegółów nie podaję bo znów się naprodukuję a ktoś i tak wybierze friko albo piwko. nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halohalo Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Lepiej dozbieraj sobie kasy, albo się zapożycz i kup sobie serwer w profesjonalnej firmie hostingowej, za 300-400 zł/rok można już taki mieć. nic sie nie psuje, nic sie nie zawiesza, nie tracisz czasu na zmianę delegacji i przenoszenie domeny z serwera do serwera itp. A nawet jak coś się stanie to profesjonalne firmy hostingowe obsługujące największe i najbardziej znane firmy w polsce nie mogą sobie pozwolić na przestoje, błędy i brak dostępu do serwerów zajrzyj na stronę www.top100.pl pomoże Ci w wyborze. Ja wybrałem sisco.pl i futuro.pl I nie wybieraj firm które w kontakcie podają tylko adres email Smartfony, Internet, Gry mobilne - Portal GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Polecam www.inten.pl Mam tam forum już ponad rok i jestem bardzo zadowolony z jakości świadczonych usług.Wcześniej tułałem się po pseudohostingach tak jak Wy.Cena?Na stronie mają cennik ale zawsze można się domówić z adminem.I co najważniejsze jest to legalnie działająca firma z fachowcami Fotografia cyfrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Lepiej dozbieraj sobie kasy, albo się zapożycz i kup sobie serwer w profesjonalnej firmie hostingowej, za 300-400 zł/rok można już taki mieć. nic sie nie psuje, nic sie nie zawiesza, nie tracisz czasu na zmianę delegacji i przenoszenie domeny z serwera do serwera itp. A nawet jak coś się stanie to profesjonalne firmy hostingowe obsługujące największe i najbardziej znane firmy w polsce nie mogą sobie pozwolić na przestoje, błędy i brak dostępu do serwerów O, właśnie. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.