Cześć
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By aventurero
Cześć, jestem Aventurero, na stałe mieszkam w Ameryce Płd. Trafiłem na forum, bo szukam informacji o wypozycjonowaniu naszej małej strony internetowej oferującej wyprawy do Peru, dla wszystkich rodaków lubiących zwiedzać bez biura podróży. Strona prowadzona przez polonię peruwiańską. Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrowia.
http://peruexpedicion.com/
-
By bolamniezeby
Heja wszystkim. Skończyłem infe 4 lata temu na specjalności technologie mobilne i internetowe. Od 5 lat pracuje jako web developer posiadając w tym dość spore doświadczenie. Z optymalizacji i seo jestem zielony ale bardzo mnie to interesuje. Liczę ze szybko nadrobie braki a przy okazji bede mogl komus dopomoc z problemami technicznymi. Pozdrawiam Przemek
-
By JokerReason
Siemanko... chciałem tylko się przywitać bawię się troszkę w stronki oraz seo... poza tym interesuję się muzyką... w obydwu tych kierunkach coś wiem i w obydwu z chęcią dowiem się więcej... Pozdrawiam Was wszystkich
-
By _kisielek_
Cześć,
Nazywam się Weronika
Dołączylam do forum. Tańczę, pływam, rysuję oraz interesuje sie makijażem i fotografią
-
Recommended Posts