tomaroc Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 haj, wiem ze nie mozna podawac stawek bo to tajne, wiec podaje w proporcji bo strasznie korci mnie by zadac wam to pytanie. Od ok 1 miesiaca stawki strasznie zmalaly i wg statystyk za 150 klikow wychodzi srednio 3-4$ Wczesniej bylo zdecydowanie lepiej. Czekam cierpliwie na zakonczenie aktualnej kampanii, kampanie sie pokonczyly. wyswitlają sie nowe reklamy a stawka niesety pozostala. I teraz czy to filtr siakis czy ogolny przyrost stron reklamobiorcow i ogolne obnizenie stawek? pozdto t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neron Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 a na jakich stronkach masz A$ ?? MFA ? jesli tak to imo filtr jakos a jak nie to pech?:> a moze taka tematyka? napisz cos wiecej, z jakiej tametyki wysylasz traffic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 no ja tez tak ma na wszystkich stronach i anglojezycznej i na polskiej a jesli to filtr ? to chyba tez pech Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Grzesiek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 musisz mieć tragiczny CTR, reklamy wyświetlają się na darmo, więc kliknięcia z twojej strony są "za darmo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 12 zł za 150 kliknięc daje nam coś koło 8 groszy za klika. Czego chcesz więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 musisz mieć tragiczny CTR, mam wlasnie dobry ctr - takie stawki mam przy ctr 10-200 % coś koło 8 groszy za klika.Czego chcesz więcej ? joke? rozumiem ze na filtr MFA - tylko moze cos pomóc filtrowanie reklam tak ? Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Grzesiek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 mam wlasnie dobry ctr - takie stawki mam przy ctr 10-200 % to nie wiem, jak za mało kliknięć to nie zdrowo, widocznie jak za dużo to też nie. Ja najlepsze stawki widze przy CTR około 5%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Ja najlepsze stawki widze przy CTR około 5%. Czarodziej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Czarodziej ? oj widze ze cos kolega nie w humorze dzisaj ;-) no wiec znalazlem 200 najgorzej platnych reklamodaców i je sfiltrowalem wprawdzie nie wierze ze to cos da wiec bede wdzieczny za podpowiedz co zrobic z filtrem MFA bo w odpowiednim topicu nie znalazlem Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missy Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Od ok 1 miesiaca stawki strasznie zmalaly i wg statystyk za 150 klikow wychodzi srednio 3-4$ Wczesniej bylo zdecydowanie lepiej. no dokladnie tez chcialem poruszyc ten temat. u mnie przez ostatnie 3 dni koszt za klika spadl o polowe, ctr praktycznie sie nie zmienil. porazka missy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Marcin jeszcze się nie nauczyłeś, że filtrowanie stron ma wpływ negatywny ? Było poruszane setki raz, że po filtracji jest spadek zysków, następnie lekki wzrost a kończy się niskimi zyskami. Adsense słynie z tego, że wszystko zależy od tematyki, jak zawsze voucherków i innego dziadostwa za darmo. I jak zawsze od samego Adsense które tak naprawdę dyma wszystkich na lewo i prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosciu Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Smart Pricing. Konwersje. Contextual Tracker - monitorowanie kliknięć dla AdSense, AdKontekst, OnetKontekst, Yahoo... Web2.0: ...folksonomy, prototype.js, script.aculo.us... Patche dla IE w JS: IE7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Hhehe, dość odważna opinia K. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Marcin jeszcze się nie nauczyłeś, że filtrowanie stron ma wpływ negatywny ? Było poruszane setki raz, że po filtracji jest spadek zysków, następnie lekki wzrost a kończy się niskimi zyskami. W takim razie wywalam filtry na pare dni Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 filtrowanie ni ma dużego wpływu na stawki w przypadkach "sezonowosci" tematyki !! niektóre towary / usługi związane są z porami roku/miesiącami i dlatego niektórzy w lato inni w zime mają spadki/zniżki $ Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.