jimmi

Przypomnienia o zamknięciu

Recommended Posts

Takie ładne emaile G. rozsyła, można sobie całość ściągnąć co prawda nie wiem komu to się przyda ale zawsze

 

"

You’ve received this email because you have content in Google+ for your personal (consumer) account or a Google+ page you manage.

This is a reminder that on April 2, 2019 we’re shutting down consumer Google+ and will begin deleting content from consumer Google+ accounts. Photos and videos from Google+ in your Album Archive and your Google+ pages will also be deleted.

Downloading your Google+ content may take time, so get started before March 31, 2019.

No other Google products (such as Gmail, Google Photos, Google Drive, YouTube) will be shut down as part of the consumer Google+ shutdown, and the Google Account you use to sign in to these services will remain. Note that photos and videos already backed up in Google Photos will not be deleted.

For more information, see the full Google+ shutdown FAQ.

From all of us on the Google+ team, thank you for making Google+ such a special place.

Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

You have received this mandatory email service announcement to update you about important changes to your Google+ Page, product or account.

"


dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie wiadomość w języku polskim:

 

Otrzymujesz tego e-maila, ponieważ masz treści na koncie Google+ dla użytkowników indywidualnych (koncie osobistym) lub na stronie, którą zarządzasz w tej usłudze.

Przypominamy, że 2 kwietnia 2019 roku wycofamy Google+ dla użytkowników indywidualnych. Tego dnia zaczniemy też usuwać zawartość z kont użytkowników indywidualnych w tej usłudze. Zdjęcia i filmy z Google+ znajdujące się w Archiwum albumów i na stronach Google+ także zostaną usunięte.

Pobranie zawartości z Google+ może trochę potrwać, więc zacznij to robić przed 31 marca 2019 roku.

To wyłączenie nie obejmie żadnej innej usługi Google (takiej jak Gmail, Zdjęcia Google, Dysk Google czy YouTube). Nic nie zmieni się też na koncie Google, którego używasz do logowania się w tych usługach. Kopie zapasowe zdjęć i filmów zapisane w Zdjęciach Google nie zostaną usunięte.

Więcej informacji znajdziesz w odpowiedziach na najczęstsze pytania o wyłączenie Google+.

W imieniu całego zespołu Google+ pragniemy podziękować Ci za Twój wkład w tworzenie tej usługi.

Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Wysłaliśmy to obowiązkowe powiadomienie, by poinformować Cię o ważnych zmianach w Google+, na Twojej stronie Google+ lub na Twoim koncie w tej usłudze.


DAMTOX.PL - pozycjonowanie stron!

StolicaZdrowia.pl - Portal o zdrowiu

Tworzenie stron www - damtox.pl

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.