slaymer Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wykonam komentarze na blogach, pisane tak, aby zostały zaakceptowane. Co to za blogi? Twoja decyzja, jak bardzo blogi mają być dopasowane tematycznie do strony (bardzo, średnio, bez znaczenia). Blogi publiczne, na których można zostawić komentarz. Czemu u mnie? Gdyż jest duża szansa uzyskania akceptacji wpisu na mocnych blogach. Piszę zawsze z sensem, na temat posta, niejednokrotnie wchodząc w interakcję z blogerem. Jaka cena ? 4,00 złote netto za jeden wpis Co potrzebuję ? linki i anchory do nich. Oczywiście na tych lepszych blogach większa szansa na akceptację jest pod urlem, a nie pod frazami typu "wypas baranów nad wzburzonym dunajcem kraków". Czy mogę podać przykłady komentarzy? Mogę, na maila, prw Kontakt Kumizu.pl Rzemieślnicza 9 05-827 Grodzisk Mazowiecki biuro@kumizu.pl lub prw na forumce Wystawiam FVAT Napy, profile, ogloszenia - też mogę dodawać. Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.