papieros Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 I znów się potwierdza, że content is king i może zamiast bezsensownie pykać katalog za katalogiem lepiej usiąść na du**e przez miesiąc i dobrze pomyśleć. pozdro. Ło jezu, ło jezu linka zapomniałem zapodać, już się poprawiam: https://wiadomosci.onet.pl/1424789,69,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 wow Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Nie zrozumiałem? Co autor mial na myśli? Konkretny przykład? Tą strone autora:https://halloween.friko.net/ ? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Z tymi linkami przesada, ale racji trcohe masz, Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Papieros ! Do szkoły ne chodziłeś, czy tylko nie uważałeś na polskim ? Wnioski zapodałeś, a gdzie wstęp, czyli zagajenie i rozwinięcie, czyli wodolejstwo ? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 masz content i kontent ale w określonych keywordsach sam content niestety nie wystarczy i jednak trzeba "pykać" katalogi Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 hehehe no a ja przyznaje racje Autorowi w 99% content aktualnie bardzo duzo pomaga szczegolnie jesli podeprze sie go dobrym linkowaniem (raczej nie katalogowym).. polecam tematyczne inne strony Osobiscie na moje stronki mam duzo wejsc wlasnie dzieki contentowi i w wiekszosci wypadkow albo sam G wystawia je wysoko..albo wystarczy drobna ilosc linkow... tak na marginesie..Duza tez uwage G nadaje do tak jak ja to nazywam "Wewnetrznego POWERA" danej domeny A mianowicie mam na mysli wiek domenki.. i to jak sie podlinkowana pod inne frazy jak jest wysoko i jaka wartosc cala domena przedstawia.. w dobrej domenie gdy robisz nowy dzial czy tez nowa podstrone to w sumie sam dobry content i podstrona bardzo wysoko wskakuje Oczywscie opieram moja wypowiedz tylko i wylacznie na wlsnym doswiadczeniu Pozdrawiam Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Tak jak mój dziadek mi mówił zawsze że nauka jest najważniejsza, tak ja swoim wnukom będę mówił, że najważniejsze są linki Nie żaden content Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Linki bez dwóch zdań, ale same linki nie dadzą rady jeżeli na stronie nie będzie odpowiednio dużo keywordsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Post przeedytowany bo linka zapomniałem dać i co wy teraz na to mądrale od katalogów Tak na poważnie, to jeszcze jeden przykład, oczywiście pod warunkiem, że autorzy artykułu nie przesadnili, że dobra strona z dobrym i oryginalnym kontentem sama wypozycjonować się powinna. Dlatego też podtrzymuje teze, że lepiej miesiąc posiedzieć na du**e i pogłówkować niż walić katalogi i do katalogów. PS. No nie, nie chodziło o halloween Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigmuzy Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Dlatego też podtrzymuje teze, że lepiej miesiąc posiedzieć na du**e i pogłówkować niż walić katalogi i do katalogów. Lepiej miesiac poglowkowac i w miedzyczasie walic do katalogow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 To żadne odkrycie, że content jest ważny. Jak masz na stronie i podstronach dużo treści, to masz wejścia na frazy, które google w tej treści znajdzie. Nawet na takie, o których byś nigdy nie pomyślał, że można wpisać w okno wyszukiwarki. A wejścia na te trzy cztery pozycjonowane frazy to 25 procent wszystkich wejść, albo jeszcze mniej (u mnie ok. 24%, 4 frazy pozycjonowane, ale na trzecim miejscu pod względem wejść z google jest fraza www.******.pl i wcale to nie jest adres mojej strony) Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Zgadam sie w 100% z przedmowca Dokladnie tak jest i w moim przypadku Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.