metatago.com Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Dzień dobry, po długim czasie jako user tego forum (ale niezbyt aktywny, raczej czytałem aniżeli tworzyłem, kiedyś jeszcze marudziłem, że czek z adsense'a nie przyszedł...) nadeszła pora, aby założyć oficjalne konto w związku z narzędziem jakie udało się uruchomić w ostatnim czasie. Ale o tym może w innym wątku, i po konsultacji z adminem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Dzień dobry, https://www.forum.optymalizacja.com/guidelines 9) Posiadanie wielu kont na forum nie jest mile widziane, czyli zabronione. Konta takie będą banowane. Jak i przyszłe konta byłego forumowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metatago.com Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Wy tak serio? Nie ma dostępu do starego emaila, nie pamiętam nawet loginu, nie mówiąc już o tym, żeby pamiętać hasło. Sami życzliwi tutaj, wierzący w jedną prawdę, "najmojszą." Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 @metatago.com Tak, my tak na serio..... Cytat Sami życzliwi tutaj, wierzący w jedną prawdę, "najmojszą." Ale prawda "a priori" jest jedna, nie ma innej. Jest regulamin, zaakceptowałeś regulamin rejestrując konto. Pokazujesz komercyjny produkt chcesz zarabiac przy pomocy forum, więc to Ty musisz do nas dostosować się a nie odwrotnie. Jeśli ktoś chciał by Ciebie zbanowac dostałeś by BAN. Z zasady jesteśmy życzliwi, ja tylko przypomniałem, że nie warto chwalić się że zakłdasz multikonta, a nie zbanowałem "z automatu". Konto do którego niepamiętasz hasła, nie masz dostępu do email można odzyskać. Można zresetować hasło, zmienić email, można zmienić nawet login. Co więcej jeśli chcesz coś sprzedawać użytkownikom forum "stare konto" było by wizerunkowo o wiele lepsze od nowego ( nazwę na nazwę produktu można by było zmienić). Powiem Tobie więcej bez problemu, za darmo można by było zrobić konto z grupą "oficjalne" co znaczy, że konto oficjalnie promuje, sprzedaje, suportuje konkretny produkt..... Ale dla tego nie trzeba "fikać", a adekwatnie rozmawiać. Również pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.