Kil Bill Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 wszystkiego!!! pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 Pozdrawiam Czekam na życzenia wielkanocne... A na Nowy Rok życzę dalszego rozwoju tego forum. Nic mądrego nie wymyślę, bo nigdy nie byłem dobry w składaniu życzeń. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 Lecę już na Sylwka, 3majcie się! Na zakonczenie, optymistyczne: :PPP Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm00f Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 wszystkiego!!! i odemnie - najlepszego!! java c++ linux dziennikarstwo, studia dziennikarskie, praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2004 Szczęśliwego Nowego Roku 2005 !!! https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2004 Wszystkiego najlepszego na nowy rook Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deili Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2004 Szczęśliwego nowego roku. Wiele szcęścia w życiu zawodowy i prywatnym. Satysfakcji z pracy oraz dzieci, A dla tych którzy dzieci nie mają bociana z całą gromadką. WebCam-LiveCam-kamery internetowe online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchel Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2004 HAPPY NEW YEAR! Ja też juz lece na party :mrgreen: :D/ Live Free or Die Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ile razy Miller skłamał, Ile Kwach obietnic złamał, Ile Beger owsa zjadła, Ile Kalisz nosi sadła, Ile Pęczak wziął na boku ...TYLE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU! * Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie, Świętowania Nowego Roku w dobrej formie, Życzy breja :-) Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2004 Szcesliwego nowegro roku, ja zegnam stary ze smutkiem bo byl naprawde bardzo, bardzo dobry i z radoscia witam nowy, który zapowiada sie równie dobrze :mrgreen: zaraz ide na impreze - bede pil wódke az padne - raz do roku mozna :mrgreen: happy new year !! :D/ Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deili Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2004 A ja dostałem coś takiego Mrozu niema śniegu niema Gdzie ta p......... zima sanki k... zardzewiały nartyu też sie roz...... Tylko deszczyk pada z nieba wiec sie dzisiaj najebac trzeba. WebCam-LiveCam-kamery internetowe online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2004 no to jeszcze troche zabawy na sylwestra https://web.icq.com/friendship/swf/0,,16961_rs,00.swf https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2004 ten rok dla mnie nie byl najlepszy, wiele rzeczy mozna bylo zrobic lepiej... dlatego zegnam go z radoscia... ale zakonczyl sie nadzwyczajnie optymistycznie... 31 grudnia poznalem swietnego Klienta, z ktorym zrobie swietne interesy i bede je robil jeszcze dlugo :] w przyszly rok patrze z wielkim optymizmem .... nie tylko zawodowym, ale i dotyczacym zycia codziennego Chcialem wszystkim Szanownym Kolegom z tego forum zyczyc jak najwiekszych sukcesow (nie tylko w pozycjonowaniu), zeby ten rok byl lepszy od poprzedniego i rzeby kazdy z Was zrealizowal wszystkie plany Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coroner Opublikowano 1 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2005 Wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU Na zlecenie litery w zdania składam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.