Easy_Rider Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 ktos moze przeprowadzal taka modyfikacje polegajaca na wyswietlaniu na stronach losowych linkow do podkategorii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Otwórz otwarty_disp/home.php znajdź: $zap_pod = mysql_query("SELECT * FROM ".$prefix."podkategorie where id_kat='$li[id]' AND akt=1 order by nazwa limit 0,$cfg[g3] "); zamień na: $zap_pod = mysql_query("SELECT * FROM ".$prefix."podkategorie where id_kat='$li[id]' AND akt=1 order by RAND() limit 0,$cfg[g3] "); Pozdrawiam, Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy_Rider Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 si, dziala mialem na mysli umieszczenie linkow do podkategorii na wszystkich podstronach, ale to duzo pomaga dzieki Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 szkoda że się nie da jeszcze alfabetycznie searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 szkoda że się nie da jeszcze alfabetycznie Przecież standardowo jest alfabetycznie, więc nie rozumiem co chcesz zrobić? Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 szkoda że się nie da jeszcze alfabetycznie po przecinku za RAND() dopisac nazwa i bedziesz miał drugie kryterium sortowania Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 nie wiem czy to testowałeś ale nie przyjmuje dalszych kryteriów sortowania jak losowo to losowo już wcześniej to sprawdzałem kiedyś robiłem coś podobnego na tablicach które potem sortowałem ale tutaj się nie opłaca searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 nie testowałem i moze faktycznie rand to wyjatek, ale teoretycznie ma to znaczenie tylko wtedy, gdy jest ustawiony limit, bo inaczej to wyjdzie to samo, co i bez sortowania. Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.