sardnej 0 Posted August 6, 2018 Cześć! Mam pytanie, prawdopodobnie dość głupie, ale na co dzień nie zajmuję się Adwordsami i jestem w tym temacie zielony. Czy jest jakiś sposób na uruchomienie kampanii displayowej, która będzie się wyświetlać wyłącznie na youtubie? Chodzi mi o te banery wyświetlające się nad proponowanymi filmami Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoozool 102 Posted August 6, 2018 tak Możesz nawet wybrać które kanały tylko Quote Share this post Link to post Share on other sites
sardnej 0 Posted August 6, 2018 Dzięki @zoozool! Jak rozumiem w konfiguracji kampanii w sieci reklamowej powinienem wpisać jako miejsce docelowe youtube.com? Jeśli coś mieszam to popraw mnie proszę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redjasper 22 Posted August 6, 2018 zerknij na https://support.google.com/google-ads/answer/2456100?co=ADWORDS.IsAWNCustomer%3Dfalse&hl=pl Quote Prowadzenie kampanii Google Ads - Audyt kampanii Google AdWords - Wdrożenia Google Analytics Share this post Link to post Share on other sites
sardnej 0 Posted August 7, 2018 O to mi chodziło:) Dzięki Panowie! Quote Share this post Link to post Share on other sites