siriset Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Proszę o nie usuwanie tego posta - prowadzę badania dotyczące wpływu działań SEO na rozwój lokalnych przedsiębiorstw na przykładzie Warszawy. Bardzo serdecznie proszę o wypełnienie poniższej ankiety - zawiera aż (!) 9 pytań a mnie mocno ułatwi życie :) Nie ma ograniczenia co do branży, każda mile widziana! Link do ankiety: SEO jako klucz do rozwoju lokalnych przedsiębiorstw Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 a wyniki ankiety znajdą się później na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siriset Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jeśli będziecie chcieli, podeślę link do wyników i/lub publikacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 ankieta ciekawa:) kiedy planujesz wrzucić wyniki? [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron za efekt - 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siriset Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Za ok. 2 tygodnie jeśli by coś się przedłużało - dam znać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Pytania są tendencyjne, brak spójności i brak możliwości odpowiedzi na niektóre pytania - żadna odpowiedź nie pasuje :(((((((((((( Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siriset Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Np. W którym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 @siriset pytania w ankiecie nie mają nic wspólnego z lokalnością firmy... błędne założenie, że odpowiadający na pytania jest pozycjonerem, " Na stronie internetowej publikuję content (artykuły, video, zdjęcia) związane z działalnością mojej firmy " -o co chodzi ??? wydaje mi się, że każda strona ma jakiś content pyt. 7 a jak kilka odpowiedzi jest poprawnych ? pyt 6. - jedyne pytanie pośrednio związane z lokalnością firmy, chociaż IHMO zbyt szczegółowe i nie oddające całości możliwych działań w temacie a jedynie skromny wycinek pyt 5 i 8 - nic nie wnoszą do tematu ankiety, a temat ankiety na dobrą sprawę nie ma uzasadnienia w pytaniach... Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siriset Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Dziękuję za uwagi, w przyszłości być może je wykorzystam. To czy pytania wnoszą coś do ankiety i badań, które przeprowadzam to już tak naprawdę moja sprawa - jeśli Pan mimo to ją wypełnił, dziękuję, a jeśli nie - namawiać nie będę. Nie mam też zamiaru ciągnąć tutaj dyskusji, wykłócać się, czy też bronić - ankieta posiada taką a nie inną formę nie bez powodu Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 6 godzin temu, siriset napisał: moja sprawa ależ oczywiście również pozdrawiam Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 @siriset Pytania zupełnie nie pasują do sytuacji kiedy firma od zawsze zleca działania marketingu internetowego na zewnątrz lub ma do tego pracowników. Czyli właściciel nie robi SEO dla siebie. i faktycznie pytania trochę nie spójne ze sobą. Ale życzę powodzenia. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.