Skocz do zawartości

[WYKONAM] Teksty różnej jakości o zdrowiu, medycynie, psychologii, rozwoju osobistym, finansach, oszczędzaniu

WiecejNizCopywriting

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Państwo,

nazywam się Daria Dubiel i na co dzień pracuję jako asystentka lekarza, gdzie wyszukuję informacje w anglojęzycznych bazach medycznych, tłumaczę artykuły z języka angielskiego na polski i pomagam pisać książkę. Po godzinach jestem copywriterem medycznym i sprzedażowym, tworzę artykuły medyczne, popularnonaukowe i sprzedażowe opisy produktów. Podejmę się tworzenia treści w tematyce zdrowie, medycyna, psychologia, rozwój osobisty, finanse, oszczędzanie. Najchętniej tekstów wysokiej jakości (nawet z literaturą), ale mogę pisać też precle i zapleczówki.

Zapraszam do przeczytania mojego bloga https://wiecejnizcopywriting.pl, gdzie znajduje się moje portfolio i cennik oraz do kontaktu pod adresem wiecejnizcopywriting@gmail.com.

Gdyby mieli Państwo jakieś pytania, proszę o kontakt.

Pozdrawiam,

Daria Dubiel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności