straseusz Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Panowie, wszystko zależy jakie proxy Przejedździe kilka razy na tym samym IP lepsze bazy to sie dowiecie czy skuteczność spada czy nie SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) play po 500 giga transferu serwuje lejek w zapasie DSL i stąd to moje pytanie.. bo szkoda było by zepsuć sobie IP ktoś testował jaki wpływ na program ma używanie vpn ? Edytowane 9 Lipca 2015 przez jamesisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Dla tych co piszą ciągle tickety gdzie jest harvester, harvester i inne dodatkowe nowe toolsy dostepne z poziomu menu w górnej prawie stronie interface. 1.Manger email to dodatkowy graficzny interface pokazujący jak idzie praca z pocztą, nie trzeba w nim podawać żadnych danych, czy wykonywać dodatkowe czynniki. Manager pokazuje jak przychodzą email, jak odczytywane, jak aktywowane konta. Xneolinks wszystkie te czynności robi automatycznie. 2. Linki desingner powstał dla tego, że wiele robili błędy w konstrukcji linków a pisali, ze to błędy w sofcie. Teraz w linki designer można hurtowo dodawać anchory, mieszać ich z linkami, zamieniać w tekstach słowa na linki, automatycznie eksportować teksty z linkami i linki w projekty. Bardzo skraca to czas przygotowania projektów i eliminuje podstawowe błędy w konstrukcji projektów ( literówki w kodzie html, anchorach) 3.Harvester, harwester działający przez przeglądarkę dla podstawowego harvestu bazy. 4. Manager profili to dodatek do pracy na wcześniej zarejestrowanych profilach i kontach, jeśli ktoś chce dodawać na przykład wiele artykułów z jednego konta. Easyblog, Blog Joomla, proszę nie mylić z K2 bo k2 to tak na prawdę profil z BIO, gdzie BIO to artykuł. z K2 pracujemy tak jak dotychczas jedno konto jedno BIO. Wszystkie przyszłe dodatkowe toolsy będą uruchomiane z tego menu ( oprócz czekera CMSów, czeker CMSów bedzie wydany jako darmowy soft, również dla tych co nie posiadają Xneolinks) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retep86 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 MaxPan, tak jak według Twojej instrukcji, w panelu klienta na forum utworzyłem ticket(nowe zgłoszenie), w którym podałem kod licencji do zresetowania oraz, którtką notkę z informacją dlaczego. Ja, dodając drugi klucz na xneolinks na vps dostaję taką informację: "invalid license. Allowed number of activations has been exceeded". Czekam już niecałą dobę, jak długo czeka się na restart licencji? Piszę, bo chciałbym dzisiaj ruszyć z działaniem xneolinks na vpsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jak pisałem na reset czeka się ok 24h tak resetuje się serwer licencyjny. Zgłoszenia na reset trzeba podawać przez https://xneolinks.com/forums/support/create/ wpisując obowiązkowo kod licencji w odpowiednie pole ( opis przetłumaczony na Polski). Na supporcie teraz jest tylko jedna osoba bo reszta na urlopach, jak tylko pojawi się ktoś to im przypomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retep86 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Na tej właśnie stronie utworzyłem zgłoszenie, wpisałem także kod licencji do resetu. Czekam więc na reset do wieczora, a najwyżej później spróbuje się ponownie skontaktować z suupportem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 od wieczora to jeszcze nie minęło 24h, a tyle zazwyczaj trwa reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retep86 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Ok. Dzięki za odpowiedź. Myślałem, że u nich reset to jedno kliknięcie myszką i klucz jest zresetowany. Edytowane 14 Lipca 2015 przez retep86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Twoja licencja zresetowana. Od zgłoszenia 20h. Zaznaczę jeszcze raz resetowanie licencji odbywa się w ciągu ok 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 W jaki sposób podłączyć seopocztę pod xneolinks ? Chce mieć własny adres maila i zrobiłem przekierowanie z uzytkownik@strona.pl > adresmailowy@lolekemail.net, to teraz jak mam wklepać w xneolinks, żeby podłączyć maila z własnej domeny i z tego adresu sciągało e-maile no i jakie ustawienia imap mam podać ? 1. Kupujesz dostęp do seopoczty link bez refa https://www.v-net.pro/klient/cart.php?gid=14 2. Kupujesz domenę ( można kupić test na przykład w premium.pl) 3. W panelu rejestratora domeny wpisujesz DNS - dostałeś ich w email po zakupie poczty 4. W panelu Direct Admin poczty dodajesz swoją domenę 5. Czekasz aż przekierowanie DNS utrwali się, jak wpiszesz adres domeny w przeglądarce ma pojawić się strona z tekstem To change this page, upload your website into the public_html directory 6. Tworzysz konto email w Direct Admin 7.W Xneolinks podajesz adres@twojadomena.pl;haslo typ serwera IMAP, port :143 adres serwera: twojadomena.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Mam otóż taką sytuację w panelu STATUS: AktywnyAKTYWNY ZAKUPIONY 06/22/2015 WYGASA 09/22/2015 a licencja jest nie aktywna i po odpaleniu wyskakuje błąd: "Invalid License! License not found! Exiting..." czy trzeba odnowić licencję? bo w panelu rozumiem że jest do 22.09 aktywna? Edytowane 20 Lipca 2015 przez Onekick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie trzeba odnawiać licencji, coś u Ciebie blokuje dostęp do serwera licencyjnego, antywirus, zapiorą sieciowa . Lub plik license.lic został usunięty. Polski serwer licencyjny działa, sprawdzone przed chwilą. Polecam korzystać z support forum tam szybsze uzyskasz odpowiedz bezpośrednio od ekipy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 ok dzięki, problem jest taki że za każdym razem wyskakuje mi teraz formularz do wpisania e-mailu oraz klucza. W weekend robili mi restart klucza i nie pomogło. Nie zwróciłem na to uwagi, ale Plik z licencją nie istnieje. Nie usuwałem go. Napisałem do supportu już w tej sprawie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 problem jest taki że za każdym razem wyskakuje mi teraz formularz do wpisania e-mailu oraz klucza jesli po wpsianiu klucza i email soft nie autoryzuje się. Załóż tycket w dziale support, wpisz nr licensji w formularz poproś i restart zaczekaj na potwierdzenie. Ściągnij ze swojego panelu pliki oprogramowania. Pacz aby antywirus czy zapora nie pousuwała (polokowała) plików. Zainstaluj soft obowiązkowo na dysku C w katalogu głównym. Przykład C:\XneolinksNew\ Uruchom plik exe z prawami administratora Poprawnie wpisz email do którego przypisana licencja i kod licencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 ok problem się wyjaśnił. Dla wersji standard PL 3.6.0 wgrali na serwer wersję rosyjską, właśnie wgrali poprawną wersję i wszystko działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi