Skocz do zawartości

[wykonam] zakładanie skrzynek e - mail, kont na forach, tylko 30 groszy za 1 konto, 50 groszy za 1 e - mail

premiumz

Rekomendowane odpowiedzi

Koszt założenia 1 konto na takich stronach, jak : tlen, onet, wp.. nie Gmail, który wymaga weryfikacji telefonicznej, to tylko 50 groszy. W ciągu 24 godzin mogę założyć nawet 100 kont. 

Natomiast za 1 założone konto na wskazanym forum zapłacisz zaledwie 30 groszy. Nie musisz obawiać się, że konto "nie zadziała". Poczekam na otrzymanie e - maila weryfikacyjnego, kliknę w odpowiedni link, zapiszę nick, hasło, adres url strony w arkuszu Excel. Konta są tworzone przeze mnie, nie przez roboty..

Oferta nie dotyczy pisania postów, uzupełnia profili o adresy stron www itp. 

Kontakt do mnie : lumano@o2.pl

Odpowiem w ciągu kilku godzin.

W pierwszym e - mail proszę o następujące informacje :

1. Imię i nazwisko, nazwa firmy, adres www strony firmowej

2. ilość kont do założenia "na pierwszy raz"

3. sposób rozliczenia ze mną, nie wystawiam faktur, to dla mnie dodatkowe zajęcie..

4. listę stron na których mam pracować..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności