730_1482544644 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Juz sam nie wiem o co chodzi z tym pozycjonowaniu na google, czytam posty o jakis linkach itd Wszystko jest opisane dokładnie, a mi chodzi o krótki wstęp do tego, bo jestm początkujący, mógłby mi ktos wytłumaczyć jak dobrze i szybko spozycjonować strone na google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v_R Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 To by bylo za latwe :]. Linki - wymieniasz sie linkami z innymi stronami, oni daja linka na swojej stronie do twojej i na odwrot. edit: link to inaczej odnosnik, hiperlacze. HUMOR BLOG ŚMIESZNE ZDJĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
730_1482544644 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Ale jak chcę się wymienić linkiem to mam podac np taki kod: <a href=https://terroryzm.com title="terroryzm,terror,terrorism,terroryzowac,terrorystyczny,terrorystyczna,terrorysta, terroryści,terrorysci,irak,irakijczyk,zamach,zamachy,zamachowiec,palestyna,saddam,osama"> Światowy Terroryzm </a> Czy wystarczy sam link: https://terroryzm.com Z buttonami i bannerami jak robić ??? Też wpisywac tytuł strony ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v_R Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Wersja pierwsza tylko bez takich glupawych odmian. HUMOR BLOG ŚMIESZNE ZDJĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm00f Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 wejdz na https://optymalizacja.com , tam masz podstawy pozycjonowania ;-) java c++ linux dziennikarstwo, studia dziennikarskie, praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 zauważyć chciałbym, że pod słowa interesujące Cię jesteś w Google pierwszy, czyli linków trochę posiadać musisz do strony swojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
730_1482544644 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2004 A około ilu linków trzeba miec żeby być pierwszym na google ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2004 A około ilu linków trzeba miec żeby być pierwszym na google ?? heh czasem wystarczy 1. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 16 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2004 A około ilu linków trzeba miec żeby być pierwszym na google ?? Na google? 2,790,000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
730_1482544644 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2004 Na google aż tyle????? 2,790,000 ?????/ To jak ja mam sie wymieniac zeby tyle linków sie pojawiło ?? Jestem nowy i nie za bardzo czaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 16 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2004 Na google aż tyle????? 2,790,000 ?????/To jak ja mam sie wymieniac zeby tyle linków sie pojawiło ?? Jestem nowy i nie za bardzo czaje Na Twoje pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi, bo co innego pozycjonować 'Kozia Wólka", a co innego 'New York'. Spójrz w G. jaka jest liczba znalezionych odpowiedzi dla interesującego Ciebie zapytania, porównaj z innymi słowami. To samo zrób z komendą 'link:www.adres.com' - oznacza zauważone przez Google linki wiodące do serwisu. Pamiętaj, że link linkowi nierówny, ale o tym, to tu już setki kilobajtów napisano. I sorry za zgryźliwą odpowiedź, ale to efekt pytania o coś, co można znaleźć przeszukając archiwum. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
730_1482544644 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2004 Ale najlepiej sie wymienic ze stronami co po wpisaniu danego słowa np piłka nożna znajdują sie na pierwszym miejscu, czy to jest jakas roznica jak sie wymienie ze strona o innej tematyce niz sportowa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 16 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2004 opcją szukaj - z kim się wymieniac -->>> https://tinyurl.com/5l7n6 wprost odpowiedź na Twoje pytanie ---->>> https://tinyurl.com/5jdh8 Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
730_1482544644 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2004 DZIĘKI BARDZO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 16 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2004 Gash... Ludzie... Miejcie odrobinę szacunku dla czasu pozostałych i poświęćcie pół godziny na czytanie podstaw, zanim zaabsorbujecie wszystkich tutaj obecnych pytaniami o to co jest tam jasno opisane... To trochę tak jak w mojej stopce... Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.