szewa Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Hej, na wstępie zaznaczę, że nie jestem pozycjonerem ani magikiem seo, a jedynie chciałbym uzyskać pewne informację o prowadzonym blogu. W kwestii analiticsa również jestem zielony i mam nadzieje, że uda mi sie uzyskac pomoc tutaj, bez wertowania setek kursów, ale do rzeczy, posiadam stronę internetową z blogiem i wygląda to tak: Adres strony to np moja-strona.pl Adres bloga to moja-strona.pl/blog Chciałbym zmierzyc ruch na całym blogu wraz z wejściami na konkretne wpisy, a udało mi się tylko dotrzeć do statystyk osobnych dla każdego adresu. To znaczy np dla moja-strona.pl/blog mam 10 wejść, a na blog/pos1 14 wejść, a chciałbym to zsumować. Druga kwestia to ilośc wejść na strone główną z blogu lub jakiegokolwiek postu. Czy znajdzie sie ktos na tyle dobry żeby podsunąć rozwiązanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 A czy słyszałeś kiedyś o Google Analytics? Dzięki niemu możesz prowadzić statystyki każdej podstrony. Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.