Trademark Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Przygotowałem mały "zarysik" tego, jak zamierzam rozmieścić reklamy AdSense. Czytałem w regulaminie tego programu i dowiedziałem się, że nad reklamami nie mogą widnieć żadne napisy poza słowem "Reklama" - szczerze powiem, że nie do końca wiem, jak należy to rozumieć... Chciałbym umieścić 3 takie oto formy reklamy i w następujący sposób je rozmieścić: Link do zarysu Czy umieszczenie jednostki linku pod belką menu może być niezgodne z regulaminem? Tak samo pod menu po prawej stronie oraz między tekstem? Takie rozmieszczenie jest zgodne z regulaminem? Nie chcę mieć w razie czego z tym jakiś problemów, dlatego się pytam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ccx Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Możesz tak. Dla pewności po umieszczeniu reklam możesz wysłać prośbe o sprawdzenie. Dostaniesz odpowiedź od supportu. [ dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO Informacje przedpremierowe o grze komputerowej GTA V na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Zarys tego co podałeś to dokładnie to samo co występuje w pomocy adsense jako podpowiedź do rozkładania reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koles Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 no ale jest szansa ze jak podeslesz do supportu pytanie o zgodność to moga odrazu zbanowac ci konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 no ale jest szansa ze jak podeslesz do supportu pytanie o zgodność to moga odrazu zbanowac ci konto. G prawda mi nie zbanowali a kazali poprawic :] Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Jest to dopuszczalne, ale bez sensu. Jednostkę linków wrzuć w menu, najlepiej na sam początek, pionową. I resztę menu upodobnij do tej jednostki. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziem Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Same reklamy nie mogą być opisywane innym słowem niż Reklama - nic, co wskazywałoby na to, że Google coś sponsoruje, że dzięki temu się zarabia, co wprowadzałoby w błąd lub nakłaniało do kliknięć. Natomiast zgrabne wkomponowanie reklamy w stronę jest nie tyle zabronione, co wskazane. ...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere... Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.