intruder2600 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jak w temacie, mam kilka plikow w formacie txt ktorych nie jestem w stanie otworzyc bo moja maszyna sie juz gotuje, maja po 250 MB. istnieje jakis program zeby je pociac na mniejsze ? Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuRT Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 z doświadczenia powiem, że wszelkiego rodzaju edytory co używałem pod windą nie dawały rady z takimi rzeczami. z pomocą przychodziła komenda split pod linuxem pozycjonowanie stronBlog SilenceKubkiPromo - Kubki reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A Total Commander? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Total Commander posiada funkcję split - u mnie zawsze działała prawidłowo Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuRT Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A Total Commander? no tak najprostsze rozwiązanie, oczywiście nie zauważyłem pozycjonowanie stronBlog SilenceKubkiPromo - Kubki reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a ... a jak to zrobic ? Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Plik -> Podziel plik stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 i dziala, dzieki wielkie Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertyuiop Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 z doświadczenia powiem, że wszelkiego rodzaju edytory co używałem pod windą nie dawały rady z takimi rzeczami. z pomocą przychodziła komenda split pod linuxem dokładnie, konsola i nawet knoppix z boot cd dadzą sobie spokojnie rade. robiłem tego typ z ilościami po naście tys plików i tylko w ten sposób, Windowsa zagotujesz "Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja tam otwieram nawet notepadem bez problemów. Wystarczy mieć odpowiednio mocny sprzęt:P Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 u mnie wieszanie sie programu "notatnik" to czeste zjawisko - czasami musze az resetowac kompa - coz, winda to winda Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.