krzysiorek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam. Mam problem z wypozycjonowaniem sklepu zrobiłem meta tagi wg schematu który znalazłen na forum. cytat: define('META_KEYWORDS', 'notebook, notebooki, tanie notebooki, laptop, laptopy, nowe notebooki, nowy notebook, nowe laptopy, nowy laptop, laptop używany, laptop uzywany, notebook używany, notebook uzywany, sklep, sklep internetowy, komputer przenośny, komputery przenośne, komputer przenosny, komputery przenosne, hp, hewlett packard, dell, toshiba, acer, actina, compaq, ibm, panasonic'); define('META_DESCRIPTION', 'W ofercie notebooki oraz laptopy nowe i używane w najniższych cenach w polsce. Notebooki i laptopy wszytkich znanych producentów: hp, hewlett packard, dell, toshiba, acer, actina, compaq, ibm, panasonic'); define('META_ROBOTS', 'all,index,follow'); potem w zasadzie tylko w 2 plikach [index.php i products_info.php] wystarczy dodać odwołania i po zabawie: Kod: <meta name="Robots" content="<? print META_ROBOTS;?>" /> <meta name="Keywords" content="<? print META_KEYWORDS;?>" /> <meta name="Description" content="<? print META_DESCRIPTION;?>" /> Sklep dodałem również do katalogów stron w wp, onet i google. NIestety nigdzie nie znajduje mojej strony jak i wyrazów umieszczonych w meta tagach. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Meta tagi nie zawiele z tym mają wspólnego. Potrzebujesz dużo linków albo specjalnie pod pozycjonowanie napisanego sklepu i też trochę linków Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 a Xann Ci zagwarantuje jedno i 2 :-) lub czytaj poprostu forum bo juz wiele zostalo napisane rowniez o OScommerce :] Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Sklep dodałem również do katalogów stron w wp, onet i google. A chcesz to wypozycjonować na hasła laptopy itp... Będziesz potrzebował duuuuuuużo więcej linków niż to. Oscommerce bardzo ładnie nadaje się do pozycjonowania. Jest kontrybucja, która robi meta tagi różne dla każdej podstrony, to może też troszeczkę pomóc, ale nie wiele. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jesli sie na tym nie znasz to zleć to komus, ktos miał w sygnaturce madre słowa "pozycjonowanie nie jest dla wszystkich" ale czytaj forum to napewno bedziesz wiedział wiecej. Linkuj serwis, buduj zaplecze, kupuj linki dodawaj do katalogów i czekaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 powiedzenie "ktoś" zaniedlugo bedzie modne :-) z tego co pamietma Erbit tak mal Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 widze same auto-reklamy. Za niedługo odpowiedzi na posty będą w typie: Napisz do mnie, moje gg: xxxx, tel: xxxx, wypozycjonuje Ci to @krzysiorek: Polecam: osCommerce: Ultimate SEO URLs co gdzie i jak? szukaj! Pozdrawiam Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 najpierw należy poczytac informacje na foorum wypozycjonowanie sklepu na oscommerce nie jest trudno nalezy tylko najpierw poczytac a pozniej brac sie za robote ja zrobile odwrotnie i stracilem 2 miesiace teraz osiagam juz to co zamierzałem wczesniej. wiedza jest poterzna bronia i nalezy z niej korzystac Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Czytać forum, a biorąc pod uwagę słowa kluczowe jakie sobie dobrałeś, to czytać 36h na dobę przez 9 dni w tygodniu innymi słowy - długa droga przed Tobą i efekty pozycjonowania odczujesz za długi czas. Masz jakieś alternatywne żródło dochodu? Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 wejdź na hasło, które chcesz pozycjonować, spr. witryny z top 10, spr. ile linków do nich prowadzi (i jakie ) będziesz wiedział ile pracy przed tobą, aha ilość linków sprawdzaj w msn lub yahoo dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Aha, najważniejsze jest wyłączenie sesji dla robotów, jeżeli chodzi o optymalizację. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 tak ale to wszytko i tak jest bardzo ogolnie, bo ilosc i jakosc linkow jest tylko jednym z czynnikow, :-) Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.